מה התדר המומלץ למשדר ומקלט למצלמה בטיסן בהנחה שאני משתמש בdragonlink 433 לשלט ...אני רוצה תדר שיתן לי שילוב של מרחק מירבי אבל עם זאת תמונה יפה.
חשבתי להזמין 1.3ghz ואם יש המלצות לחברה טובה ולאתר טוב להזמין אני אשמח תודה
מה התדר המומלץ למשדר ומקלט למצלמה בטיסן בהנחה שאני משתמש בdragonlink 433 לשלט ...אני רוצה תדר שיתן לי שילוב של מרחק מירבי אבל עם זאת תמונה יפה.
חשבתי להזמין 1.3ghz ואם יש המלצות לחברה טובה ולאתר טוב להזמין אני אשמח תודה
בקצרה : כן, 1.3 יתן לך את היחס המיטבי.
הסבר : קבל לינק ... תתחיל מדקה 27
בני
היתי ממליץ מקלת ו משדר של חברה Lawmate.
משדר Lawmate 1.2 1000mW.
איכות של תמונה לא כשורה לתדר. (גם ב 5.8 תיקבל אותו תמונה כמו ב1.2).
מה שכן כשור זה מירחק. ותדר יותר נמוך יתן יותר מירחק. אבל לתדר 900MHZ יש בעיה: אפראות מי סלולר. ביגלל זה 1.2 הוא יותר שמיש.
5.8 משדר ברזולוציה גבוה יותר ומשתמש ברוחב פס טיפה יותר גדול מ1.2
בהתאם גם יורדת היכולת חדירות עצמים של ה5.8 לכן הוא מתאים לטווח קצר יותר
מומץ מאוד להשתמש עם אנטנטת מעגליות
2.4 נותן שילוב טוב בין מספר הקווים בתמונה לבין חדירות ומרחק אבל רגיש להרבה הפרעות בתדר כמו השלט 2.4 של המטיס שיושב לידך
1.3 בעצם 1.2 אבל מותאם לתדרים החוקיים בארה"ב, החסרון זה הקירבה לתדר 1.5 של הGPS, משדרים זולים מפריעים לקליטת לווינים
1.2 התחום הנפוץ (לפחות בארץ) לטיסני צב"ר (צפייה בגוף ראשון - FPV), חדירה ומרחק טובים מאוד ומסוגל להעביר ברזולוציה של כ480 קו
מכפלה יוצאת 2.4 ולכן לא ניתן להשתמש במקביל לשלט רגיל ומחייב רדיו UHF
900 תחום תדרים בשימוש גבוה עם הרבה הפרעות
הכל רשום פה בשירשורים מהעבר, שווה לחפש מידע נוסף
הרזולוציה, אם אני זוכר נכון היא בסביבות 480 קו בתדר 1.2 ועד 570 קו בתדר 5.8 כך שעם מסך/משקפיים טובים מרגישים הבדל
הבדל גדול יותר מרגישים לפי הייצרן של המשדר מקלט ודרגת ההנחתה (DB)
הבדל נוסף וחשוב מאוד בצב"ר זה הליניאריות של קצה טווח הקליטה
ב1.2 מרגע שתחילים לראות הפרעות יש הרבה זמן תגובה ואפשרות לראות תמונה עם הפרעות שלג אבל מספיקה בכדי להסתובב/לשפר
ב5.8 לרוב התמונה נעלמת מהר מאוד ועוברת מתמונה טובה לשלג בלי כלום
הבדל אחרון שאני חושב עליו זה גודל האנטנות, תדר נמוך דורש אנטנות גדולות ומסורבלות יותר לאומת ה5.8 שהאנטנות שלו קטנות
כמובן הכל על רגל אחת
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay