למה אתה חושב שאני לא יודע את נסיבות העניין? בכל מקרה המטרה היתה להמחיש שגם מסוק טוב עשוי להתפרק (מיותר להרחיב זה לא נושא השירשור).
לגבי דבריך"רפטור 30/50 סטוק אני מנער ומפוצץ אותו בלי בעיה באויר בטיסה אגרסיבית."
לא טענתי משהו אחר .
דברי :"צריך להיות מומחה בכדי להביא רפטור למצב של פירוק באויר .כל מסוק ללא להבים וראש מתאים לא יעמוד בלחצים של הטסה הגרסיבית."
להגיד למטיס מתחיל שרפטור מתפוצץ באויר ... נו באמת אדם שלא יודע לרחף ידע לפרק את המסוק באויר ?אותו אחד יודע להטיס אגרסיבי?
אתה מסכים איתי שלבצע טיק טוק ביחס למי שלומד לרחף ולבצע יציאות הוא מומחה כך שעדין למתחיל יש עוד הרבה מה ללמוד ולרכוש אומץ כדי לפוצץ מסוק באויר .
יש כל כך הרבה מידע שלפעמים מי שלא מבין די , לא מפרש את המידע נכון.וכשאמרים למתחיל משפטים כמו "מתפוצץ "באויר ישר פרשנויות ששלוחות אותו לרכוש חדש הכי טוב שיש באלפי שקלים ובסוף הוא מוצא עצמו עם טיל שהוא לא מוכן להיתמודד איתו.
עמית אל תשווה את רמת ההטסה שלך לרמה של מי שלא יודע לרחף ושואל שאלות על 3D לפני שסיים מיכל ראשון במסוק ,אתה יודע אנשים קונים ומתעקשים על להבי ראדיקס לפני שהם קונים צלב אימונים .
ואני לא מזלזל באף אחד!!!! פשוט חבל להתבטאות בצורה שמטיס מתחיל לא מפרש את הדברים נכון.