היי,
מתלבט בין שני בקרי טיסה למיני טאלון חדש - Pixhawk או Pitlab.
חשוב לי שיהיו נוחים לשימוש, כוללים מודול OSD ועם אופציית חזרה הביתה והנחתה עצמית.
האם למישהו כאן יש ניסיון עם אחד/שניים מהם ויודע לספר קצת על חווית השימוש והיכולות?
תודה,
אופיר.
היי,
מתלבט בין שני בקרי טיסה למיני טאלון חדש - Pixhawk או Pitlab.
חשוב לי שיהיו נוחים לשימוש, כוללים מודול OSD ועם אופציית חזרה הביתה והנחתה עצמית.
האם למישהו כאן יש ניסיון עם אחד/שניים מהם ויודע לספר קצת על חווית השימוש והיכולות?
תודה,
אופיר.
שניהם מצויינים ונמצאים בחזית הטכנולוגיה.
PIXHAWK יותר נפוץ בארץ ובעולם. שים לב שהוא EOL ומחליף אותו ה PH2 שעומד לצאת לשוק בקרוב מאוד.
אם אתה לא רוצה את הכי חדיש, תמצא PIXHAWK במחירים זולים מאוד כמעט בכל אתר. לגבי OSD, ה MIMIMOSD נפוץ. הוא פשוט ועובד נחמד אבל בהחלט מיושן.
עוד מספר שבועות DRAGONLINK יוצאים עם OSD חדש שיתמוך ב MAVLINK. כרגע נמצא ב BETA STAGE.
אני מציע לך לבדוק את VECTOR של EAGLE TREE. הרבה יותר פשוט ועושה את העבודה יופי.
בהצלחה.
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes
יותר פשוט וזול מהווקטור :
Fy-41 ap lite
יש RTL וטיסה מעוצבת.
Osd מובנה מצוין.
מד מהירות פיטו
אין נחיתה אוטונומית
אין rssi , אם מטיס עם רדיו טלמטריה אין בעיה. אין חיבור ppm: לא צריך להגביל מיני טאלון.
פיקסיהוק מערכת מורכבת יותר ותפורה בעיקר לכלים בטיסה אוטונומית עם טלמטרית זמן אמת לתחנה קרקעית ועוד. יש לה הרבה רכיבים והמון חיוט עדין,
אם אתה נוטה לצד הטכנולוגי - לך על פיקסיהוק
אם אתה אוהב פשוט להטיס ולא רוצה לבלות מול המחשב אז, הווקטור או הפיוטק יתאימו יותר.
אני נראה לי משתמש ראשון בישראל של PitLab. (כבר 3 שנים אני אתו)
אם אתה יותר בקטעה של טיסות לך אל PitLab. אם יותר בכיוון של טיסות אוטומטיות מלאות לך אל Pix.
תיכנס לפורום בrcgroups, תיקרא קצת אל PitLab.
אם יהיו לך שאלות, תירשום לי בפרתי, בכיף אני יענה בטלפון.
סליחה על ההתפרצות, אבל מה רע בAPM?
נכון שכבר לא נתמך, אבל לצרכים של השואל זה יספיק. וגם ייצא מספיק זול. וגם מספיק מידע ברשת עם הרבה מאוד סרטונים לעזרה...
כנראה שפיספסתי, אבל איפה?
תודה מראש![]()