ציטוט נכתב במקור על ידי רן ענבר צפיה בהודעה

רוחב הצמיג אינו משמעותי לטעמי.

לדעתי, מה שיותר מפריע לקוטר הסיבוב הוא נעילות של הדיפים או סמיכות השמן בתוך הדיפ

לדעתי, חשוב לבדוק את קוטר הסיבוב בשטח ולא בתוך הבית בו האחיזה היא נמוכה.
עניין רוחב הצמיג, אני בטוח שיש לפקטור הזה משמעות, אני מאוד הייתי רוצה להרגיש את הסאמיט בשטח עם גלגלים וצמיגים צרים מהמקוריים ( צרים וגבוהים ו/או עם פרופיל פניה חד וצמיג ).
זה לא מרגיש כמו משהו שגורע מהכיף, ללא קשר הייתי שמח שיהיה לי עוד זוג סט של 4 שיחכה בבית להחלפה במידה ויש תקלה.

התמרון בשטח לא שונה בהרבה מבחינת רדיוס שבדקתי כאן בבית ולמטה ב"אתר בנייה".
מאז ביטול אחד הסרווים, ההיגוי השתפר פלאים! אני מצטער שלא עשיתי וידאו של רדיוס פניה לפני ואחרי השינוי, אלו הבדלים היסטרים.

הבולמים חזרו למצב 0 ( מקורי ), יש לזה המון המון משמעות, אומנם התחת שוקע וזה נראה רע, אבל בזחילה שהזרועות נפתחות ונמתחות, זה מאפשר מעבר מכשולים וטיפוס הרבה יותר חלקים וקלים.

המנוע המקורי - בוידאו מהיום ניתן לראות/לשמוע בבירור את הזינוקים האגרסיבים/מפתיעים שהזכרתי מהנסיעות שלי עד כה, שנותנים פקודת רוורס בעיקר, הבקר מחליט פתאום להפציץ ב-full power, וזה עוד אחרי שהגבלתי והורדתי בשלט את התגובה של התאוצה/האצה, כלומר הרכב נוסע לאט יותר גם בהילוך הנמוך וגם בהילוך הגבוה, וזה גם משפיע על היחס בלימה של הרכב, אך, זה עדיף אלפי מונים על המצב המקורי שהוא הרבה יותר קיצוני.