שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 34

נושא: חוויה מעולה!!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Unhappy תגובה להודעה: חוויה מעולה!!!!

אני יושב זמן רב עוד מתקופת הפורום הקודם ועניין זה די מתסכל. אנשים עם כל כך הרבה ידע ונסיון נמשכים בלשון אחד ע"י השיני ובמקום דיון מקצועי אנו מקבלים קרבות רחוב שאפילו בהרלם הפסיקו להיות .
    אולי נתנהג כמו אנשים בוגרים ונזרוק את גינוני הרחוב אל " הרחוב " ואותם אנשים יתחילו לחשוב מה היה קורא אילו היו משתפים פעולה אחד עם השיני ואז באמת היינו מקבלים דיונים מקצועיים שניתן היה לכתוב אנציקלופדיה להטסת מסוקים ואולי אז היינו סמן ימני לכל הפורומים בארץ ואוליי בעולם
    דוגמא לפורום שמתנהג כדרך המלך הוא פורום מכוניות מרוץ על שלט .פורום מקצועי שמנוהל ע"י יניב סיוון שהוא אלוף ישראל לנהיגת מכוניות מרוץ על שלט , ובעל חנות לטיסנים ומכוניות מרוץ על שלט ומדורג 10 באירופה וכאשר הוא עולה עם תשובות מקצועיות אף אחד לא מנסה לדחוף לו מקל לגלגלים פשוט אנשים צמאים לקבל מיידע מאדם מקצועי ועם כל כך הרבה נסיון .
    יש לציין שישנם חברי פורום בעלי חנויות שמשתפים מיידע ונהנים לתת תשובות מקצועיות ושוב ללא הקנטות מצד שאר החברים או המתחרים.
    חברים בואו ננסה להרים את הכפפה ואוליי יהיה פה משהוא גדול באמת.

אסף

אורח Guest

ברירת מחדל תגובה להודעה: חוויה מעולה!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי asaf g צפיה בהודעה
    אני יושב זמן רב עוד מתקופת הפורום הקודם ועניין זה די מתסכל. אנשים עם כל כך הרבה ידע ונסיון נמשכים בלשון אחד ע"י השיני ובמקום דיון מקצועי אנו מקבלים קרבות רחוב שאפילו בהרלם הפסיקו להיות .
    אולי נתנהג כמו אנשים בוגרים ונזרוק את גינוני הרחוב אל " הרחוב " ואותם אנשים יתחילו לחשוב מה היה קורא אילו היו משתפים פעולה אחד עם השיני ואז באמת היינו מקבלים דיונים מקצועיים שניתן היה לכתוב אנציקלופדיה להטסת מסוקים ואולי אז היינו סמן ימני לכל הפורומים בארץ ואוליי בעולם
    דוגמא לפורום שמתנהג כדרך המלך הוא פורום מכוניות מרוץ על שלט .פורום מקצועי שמנוהל ע"י יניב סיוון שהוא אלוף ישראל לנהיגת מכוניות מרוץ על שלט , ובעל חנות לטיסנים ומכוניות מרוץ על שלט ומדורג 10 באירופה וכאשר הוא עולה עם תשובות מקצועיות אף אחד לא מנסה לדחוף לו מקל לגלגלים פשוט אנשים צמאים לקבל מיידע מאדם מקצועי ועם כל כך הרבה נסיון .
    יש לציין שישנם חברי פורום בעלי חנויות שמשתפים מיידע ונהנים לתת תשובות מקצועיות ושוב ללא הקנטות מצד שאר החברים או המתחרים.
    חברים בואו ננסה להרים את הכפפה ואוליי יהיה פה משהוא גדול באמת.

אסף

היי חברים.

אשתדל להתייחס לכל התגובות או הנוגעים בדבר.

ראשית כולכם צודקים!. ואני מתכוון ברצינות למה שאני אומר. אבל! .ישנו כאן אבל ענק. לא ייתכן שאני,הדיוט מן השורה. לוחץ על המקש enter במחשב ונכנס לאתר efly.co.il וכל מה שאני רואה זה אנשים שהם חושבים שהם יודעים הכל ולא ניתן לתקן אותם בשום צורה. גם ההודעות נכתבות בצורה מתנשאת. האמינו לי (תקראו בין השורות ןתבינו).אני הכי פוחד מאנשים שיודעים הכל מבלי שתהיה לי היכולת ללמד אותם בחזרה משהו מהידע המאד מועט שיש לי. אתן דוגמא. יניב סיון למשל. איש מדהים סופר מיקצועי ובאמת יודע על מה הוא מדבר.ואני מכיר אותו טוב. הסיבה שאף אחד לא מנסה להכניס לו מקל לגלגלים היא פשוטה. והמפתח היא צניעות צניעות צניעות!....הוא מעולה במה שהוא עושה אולם !.תן לי! להבין שהוא מעולה.אם הוא היה דוחף את האתר שלו כל יום על ידי אי אילו שירשורים ,"איפורמטיביים" לכאורה סביר להניח שהייתי מתעצבן. אולם לא כך המקרה. האנשים המדוברים טעו לא פעם! גרמו נזק לאנשים והגרוע מכל סירבו לקחת אחריות על מעשיהם!!!. שזה מבחינתי בל יעבור. אנשים יכולים לראות אותי כמוזר.אולי כתמהוני משהו,אולי כדון קישוט אולם אינני סבור כך כלל וכלל.אדם אינו יכול להגדיר את עצמו מיקצועי כאשר גם כשהוא טועה .הוא אינו מוכן לקחת אחריות על מעשיו. זו בשבילי ילדותיות,וחוסר התמודדות עם המציאות. רבים מאוד הם האנשים שנפגעו בצורה זו או אחרת מהאנשים הללו. ולמה כולם שותקים? ....כני כולם נמצאים במעגל העכברים ואיש אינו מוכן לצאת ולעשות רעש.הפורום הזה אמור להיות פורום מיקצועי. אולם אם תשימו לב חברים יקרים. הדבר איננו כך.כל שרשור כמעט מוביל איכשהוא לאותו "מפעל חיים" של החבר'ה הללו. עד שזה נהיה נמאס ופאטתי. אני מאוד בעד שפעם בחודש יהיה פרסום של ה"אקדמיה". אולם הדבר לא יכול להמשך כך על ידי זה ש"יוזמנו" תגובות חיוביות של "אזרחים תמימים" שהם בעצם חברים של בעלי ה"אקדמיה" .
    הדבר הזה פסול מבחינתי והוא ציני ולא תמים. אי לכך ובהתאם לזאת .לא נראה לי סביר שכל פעם שאני אכנס לכאן ,איכשהוא הנושא של ה"אקדמיה" יעלה בכל שירשור.להאדרת שמם ו"מיקצועיותם" של אנשי ה"אקדמיה" .כך היה בפורום msn המנוח (שינוח על משכבו בשלום תודה לאל).וכך קורה גם כאן אנשים.
    רוצים להתעצבן עלי.? בכיף. רוצים לשנוא אותי? .בכיף... אולם אל תטמנו את ראשכם בחול ותתעלמו מהעובדה שזה כ-ר-ג-ע פורום פרסומי .למרות שיש מדור פרסומי מיוחד באתר.
    אי היכולת של אדם לקבל ביקורת על הטעויות שלו.רק מראה לי שאותו אדם הוא חסר ביטחון,ילדותי,ושכלל וכלל אינו מיקצועי

חברים יקרים.שכל אחד יקח את שורות אלה לאן שחשקה נפשו.עד כמה שזכור לי חופש הביטוי עדיין קיים. אולם תעשו לעצמכם טובה.אל תתעלמו מהאמת.
    נערך לאחרונה על ידי אורח; 03-09-2008 בשעה 10:40:30.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •