ביצועים יפים, איך הופכים את הרחפן?
ביצועים יפים, איך הופכים את הרחפן?
אם יש לך קושי זה בגלל שאתה בעליה
Hagay (09-04-2013)
אריה, לא קנית "הופך" מהסיני ? .. יש באדי קוד באיזה לינק פה ...![]()
סרטון מחול המועד, עם guy1aהיה כיף!
guy1a (09-04-2013)
סרטון ראשון שלי בפוסט הזה, משבת 6:30 בבוקר בהוד השרון לפני הרוחות (שהגורו אמר שיהיה) היה קצת חשוך ואפור... מקווה ששאר הסרטונים שאפרסם כאן יהיו יותר מלהיבים
חברים כבר מתלוננים שאני מראה להם סרטונים מאותו המקום כל הזמן, אז זה יהיה האחרון (הלא פרטי) מהוד השרון אלה אם כן יהיה משהו מלהיב במיוחד.
נערך לאחרונה על ידי sevet; 09-04-2013 בשעה 18:32:35.
שי, בסוף אתה משתמש במצלמת מחזיק מפתחות בתור מצלמת הFPV?
ומוכר לי המקום הזה. זה ליד טייסת 51. גם שם יש בשבתות הרבה מטיסים.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
לא, מצלמת ה-explorerHD, המקום הוא הוד השרון אזור תעשייה מערבית טיפה לקניון שרונים, מטיסים שם הרבה, לקראת סוף יום הטיסה ב 8 בבוקר כבר רואים אותם בסרטון
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
עודד מזור (15-04-2013)
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
שרון מלבד הטיסה המדהימה אני מבין שאתה בונה אליבי להתקרחות בסוף הסרטון צינורות
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
נחמד מאד שי. גם איכות הצילום של הexplorer hd מוצלחת.
מה שכן תיזהר מכיתובים כמו שרשמת לגבי הבניין, כל עולם התעופה וארגונים להגנת הפרטיות סוערים בימים אלו בדיוק מהנושא הזה. אמנם הבניין במקרה הזה לא מאוכלס אך הדגמת הפוטנציאל הזה איננה לטובתינו.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
sevet (14-04-2013)
תהנו...
אריה איזה סרטון אליפות! לאתר של נשיונל ג׳אוגרפיק!
מה שכן עקשן העורב הזה...
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
guy1a (15-04-2013)
אהבתי את הכל, צינורות עורבים וערמה של רחפן על הדשא
היופי הגדול בשרשור הזה שרואים כמה אנשים נהנים מצב"ר
אני גם נהנה לראות איך אנחנו כולנו משתפרים בהטסה ובעריכה בזכות הפרגון והחוויה המשותפת
אז די עם הכינורות וחג שמח לכולם
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אריה.ח (16-04-2013)
הנה התוספת הצנועה שלי...
guy1a (17-04-2013)
זיקוקים מהאוויר
גדול!!
מדליק
Team Zion