guyst (17-05-2013)
אריה ממש יפה,
לא קל להיות יציב בגובה נמוך
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אריה.ח (17-05-2013)
אוסף מהטסות אחרונות
AmitB (18-05-2013)
יפה ע.!
AmitB (18-05-2013)
עמית, איפה זה? נראה מקום הטסה מעולה.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
AmitB (18-05-2013)
ebay007 (18-05-2013)
ebay007 (18-05-2013)
נהנתי. תודה
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
מדליק, באיזו תוכנת עריכה אתה משתמש?
בהשראת ה-NightQuad - http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?62576
הזמנתי מ-DX מנורות אינפרה אדום למצלמת CCD שלי שחזרה חדשה מתיקון (תודה ל-SC2000!), המנורות הדורגות לפי מרחק, הזמנתי מרחק Medium.
המצלמה עם האורות מחוברים מחכה אצלי כבר חודש, ואתמול הזדמן לי לנסות אותה ובדרך מספר דברים חדשים ולשבור שיאים אישיים - פעם ראשונה עם Arducopter 3.0rc3, פעם ראשנה מצלמה עם פנסי אינפרה אדום, פעם ראשונה 1.4ק"מ, פעם ראשונה 22דקות טיסה עם בטריה אחת!!! 3תאים 8 אמפר. פרופלורים 11" F450 מנועים
ככה זה נראה:
והסרטון:
הנה המסלול מה-Tracker:
יש מספר דברים נחמדים בסרטון כמו עמדת עבודה בשטח שהייתה חשוכה לגמרי, את הגבעה בהוד השרון שניסיתי לכבוש כמעט בכל ה-4 טיסות אבל השתפנתי.... מרחוק היא בולטת, כשעולים לגובה הפיסגה, בחושך, איבדתי אותה....
בסוף הסרטון רואים כמה ח'ברה שהגיעו בסוף, הם ראו את הקווד עם הלדים מרחוק והתחילו לצלם כי חשבו שראו עב"מ, הלדים לטיסת LOS יותר טובים מלהטיס באור יום, הטסתי את כל הבטריה הראשונה ככה כשהספוטר שלי עם המשקפיים מקריא לי נתונים.
במשקפיים אגב ראו יותר טוב מההקלטה, צריך לבדוק את העניין, כבר הייתי עם דיברסיטי עם שני מקלטים 1.2 ומשדר 5.8 למשקפיים ולמזוודה עם המקליט.
כמה דברים:
1. יפה מאד היציבות וחוסר רעידות !
2. יפה מאד הלדים ונראה שמדיום זה מרחק לא קטן בכלל ! ( לינק ? )
3. הלייטנסי / גרעיניות / משהו של המצלמה שלך זה פשוט זוועה ! לא יודע למה זה קורה אבל אצלי באין סוף טיסות לילה זה לא קרה אף פעם .. כן ראיתי את זה במצלמת 69 של טראפי .. אני לא אהבתי.
4. ה OSD זה המיני של הארדו ?
5. .... 22 דקות ?!?!?! איזו סוללה זאת ?
1. בהקלטות מה-CCD אף פעם לא ראיתי רעידות, זה תמיד ב-HD
2. הלדים לפעמים היו חזקים מדי וסינוורו
3. הגרעיניות והליטנסי זה בגלל הגדרות error correction במצלמה שמתי על המינימום שחשבתי - 3 (מתוך איזה 18) כנראה צריך לבטל לגמרי, ועוד יש שם מליון הגדרות, צריך עוד לעבוד על זה
4. MinimOSD עם firmware של MinimOSD-Extra, יש גרסה ל-minimOSD גם ל-Multiwii כמו שלך.
5. 22 דקות הפתיע גם אותי מאד מאד, הלכתי לישון ב-High, זה היה ה-Holy Grail מבחינתי לכל המאמצים. בטריה 8A עם פרופלורים 11" * 4.7 , ומנועים 850KV, עם הבטריה 5.8 16 דקות גם היה מעולה, ואפילו 12 דקות עם 5A היה לא רע. לפני בטריה שוקל בערך קילו ה-F450.
היה שם גם איזור עם תאורה, לא הכל חשוך, אבל בשדות וגם העמדה של הטרקטורים היה חושך לגמרי.
הסיבובים היה לבדוק את ה-Arducopter 3.0-rc3 בלויטר עם המצפן, עבד יופי (וגם show off לח'ברה שהגיעו שם...), RTH אחד חזר אבל אז השתגע, שאר הפעמים עבד יופי, לפחות RTH תמיד חוזר, אחרי זה כשמגיע לפני הנמכה העניינים פחות בטוחים.
נערך לאחרונה על ידי sevet; 02-06-2013 בשעה 08:35:53.
יפה מאוד, מפתיע איך שהתאורה ממש חזקה, עשית לי סחרחורת עם כל הסיבובים..![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
כניראה לא ראית את הסרטונים שלי
כשיש מספיק רעידות רואים גם במצלמת סיסידי
אני מקווה שאצליח לחבר את הגפ'ס למולטיויי
בנתיים לא כל כך הולך לי
קבל ח"ח
sevet (02-06-2013)
פעם ראשונה איזנתי פרופלורים, בכל זאת 11" זה הרבה רעידות..... וגם זה יושב על הגימבל של ה-Boscam HD19 (שמנוטרל כי לא היה לי כח לפרק) שמחובר עם כל מידי גומיות ומשככי רעידות אחרים, בלי הגימבל אולי גם הייתי מקבל עוד איזו דקה שתיים טיסה. כל הסיפור עם הגימבל מבוסס סרבואים לא הולך לי טוב ושורף לי המון זמן, אולי אני אשרוף יותר כסף ואלך על brushless הבעיה שלי עם זה שזה מאד כבד.
יפה מאוד, אני חושב שגם מספר הלדים מוריד לך דקה טיסה![]()
ברוכים השבים, איזה יציבות והטסה מרשימים כרגיל
אתה אומר שיש משוגע כמה מטרים ממני ואני לא יודע מי זה?
יום דאונים בארסוף. הסרטון ערוך ממספר מוקדי צילום כולל טיסן FPV וקוואד FPV.
שווה צפיה.
guy1a (08-07-2013),tomer_inbar (06-07-2013),y_g (06-07-2013)
מדהים !!
תודה,
רועי
יופי של סרטון.. שאפו![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
עם זאת, אני לא רואה מנוס מלהרכיב גימבל ברשלס על הרחפן. אם זה יהיה בתצורת ה TBS Pro או פשוט גימבל על ההקסה - צריך להחליט (אולי שניהם??)![]()