נחמד מאד
מצאתי שבחושך אני מקבל תוצאות הרבה יותר טובות ומענייניות עם לדים אינפרה אדום למרחק מדיום, לא ניסיתי כאלו למרחק ארוך כשהקרן צרה יותר, וצריך שלא יהיה פילטר אינפרה אדום למצלמה.
יש כבר סרטון שלי עם זה בשרשור הזה
נערך לאחרונה על ידי sevet; 17-11-2013 בשעה 18:13:48.
גימבל שלושה צירים מפיתוח עצמי.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
צילום יפה מאוד !
אך האם יש דרך להוציא את הזרועות מהצילום ?
באיזו מצלמה אתה משתמש ?
תודה. אפשר להוציא את הזרועות, צריך להנמיך את הגימבל. הזרועות שם חצי בכוונה, עוזר לי להבין את התנועות של הגימבל (למרות שיש גופרו שניה קבועה, בלי גימבל, בשביל להשוות). אני כבר ארגנתי הנמכה לטובת העניין הזה.
המצלמה היא Hero 3 Black.
נערך לאחרונה על ידי flyinglizard; 21-11-2013 בשעה 12:53:11.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
על איזה סרטון התכוונת ?
יער קדימה
נערך לאחרונה על ידי nitbeat; 01-12-2013 בשעה 11:42:11.
שפיים מיום שישי, רוחות עזות, הגימבל דיי התגבר אבל הקוואד ספג, כמעט 90 מעלות מדי פעם באופק המלאכותי אז הפסקתי מדי פעם שמירת מיקום בשביל לעזור לו....
הורדת את מעט הרעידות שהיו ע"י youtube (עד היום התאפקתי), אמנם אין רעידות אבל מוריד איכות בעיקר ב-pan...
עודד מזור (01-12-2013)
סרטון יפה אבל אשמח לראות את המקור, נראה שהאייכות מאוד נפגמה מהשינוי
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
כן, אין חזרה מהתיקון של יוטיוב.... אני אעשה חשבון בוימאו
שי, הרעשים נשמעים כמו R2.![]()
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
R2? אופנוע? יש R1 של ימאהה
הנה בלי התיקון של youtube, יש רעידות כי הייתה רוח אבל אין כמעט ג'לי (יש לי רעיון איך עשיתי את זה, אבל צריך לבדוק עוד בלי רוח), מנסיון youtube לא מתקן ג'לי טוב בכלל.
Hagay (01-12-2013)
R2 מ-star wars
בסוף פתרת את בעיית הפוקוס עם הגופרו 3+?
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
R2D2..... אני מחכה לראות אם יתחילו להוציא מצלמות בלי בעיה כזו ונראה כמה מסובך לבקש החלפה, מקסימום פתיחה קלה, פאלאייר 2מ"מ ימינה וזהו.
אגב במקור הצבעים יפים יותר וגם נראה שיש פחות רעידות ב-60 פריימים לשנייה.
מה עם הקוואד פיטץ' משתנה שלך?
בוידאו רואים שהתמונה זזה ימינה שמאלה אופקי, זה נוצר בגלל
שהגומיות לשיכוח הגימבל רכות מידי לרוחות חזקות,
ע"י הצמדה עם גומיות צהובות בין הפלטות, חלק מהרעידות ירדו
נערך לאחרונה על ידי אריה.ח; 01-12-2013 בשעה 17:38:04.
אם יש לך קושי זה בגלל שאתה בעליה
מתן.
מדוע הסאונד נשמע כאילו יש לך חללית של חייזרים עפה מעל הרחפן ?
טיול שדה עם איציק חן למבשרת ציון שאחרי הסערה, פרטים מלאים על הTBS Discovery Pro בשירשור סקירה של גיא שטראוס
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
וואו - מדהים !!
איזה כייף שאין רעידות בכלל
ממש נלחצתי בדקה 05:08 - זה היה קרוב.
Hagay (19-12-2013)
אופני עץ, צילום בתנועה.
רחפן S800, מצלמה פנסוניק GH2:
בברכה,
לול טי וי
https://www.facebook.com/pages/LOOL-...08936262588196
אכן, דודי מטיס.
עמק הבכא , רמת הגולן .
לא הרמה של החבר'ה מהלול ...