אין לי באייפון סימן של thumbs up אבל בהחלט מגיע למנחת שחק אחד כזה על אירגון מצויין!
אין לי באייפון סימן של thumbs up אבל בהחלט מגיע למנחת שחק אחד כזה על אירגון מצויין!
לפי מה שאני מכיר - המקום פתוח לכל מי שמעוניין לרכוש מנוי למנחת, אך ייתכן ואני לא מעודכן.
לגבי הפולסיה, לא הייתי נכנס למקום של שמועות או ספקולציות ובטח שלא מעלה אותן כאן - אם יש לך אסמכתא או שאתה יכול להעלות את בעלי המנחת (שהוא אינו טיסני חולון אגב - למרות היותו מנחת הבית של החנות) לתת דעה בנושא, זה יהיה יותר רציני.
אז בואו תשמעו ממקור ראשון.
אני הייתי מנוי במנחת שנתיים (בכסף מלא).
לפני כחודשיים פנה אליי רון ג'רסי (בכבודו ובעצמו) בזמן שבאתי לחדש את המנוי והודיע לי שאינו מסכים שאהיה מנוי עוד במנחת משום שחלק מהציוד שברשותי לא נקנה בחנותו.
וזה לא משמועה.
אולי נדמה לכם, אבל את המקום מנהל רון ג'רסי.
חברה
לפי האתר מדובר בביטוח צד ג בלבד
המשמעות: שוב ביטוח שאינו מכסה את הפוגע בפני פגיעה אישית.
אין לינק לפוליסה עצמה ומעניין לראות את גובה הכיסוי.
ועוד נקודה שצריך לבדוק האם הביטוח מוגבל רק לתחומי המנחת עצמו?
http://www.tholon.co.il/17852/רישום-ועליות-מנוי
נערך לאחרונה על ידי ziki; 07-10-2009 בשעה 12:06:18.
מסכים ב 100%
בקשר למיליס:
1. בפעם המיליון זהו ביטוח צד ג' בלבד, אם אתה הפוגע אז אתה לא מכוסה אלא רק הסובב אותך.
2. גם כן מנוסח גרוע - לפיו, צד ג' מכוסה בכל מקום ומסגרת שתבחר להטיס ולא כפוף לשום הגבלה.
אני רוצה לראות שמישהו יקבל פיצוי כספי לנזק שנגרם מריסוק מסוק 90 בתוך קהל בשטח ציבורי.
בקשר לאלו שטוענים שכמעט ואין עדויות בעולם לתאונות טיסנים עם נפגעים שיעיפו מבט ב YouTube.
לפני כשנה בטאיוון היה מקרה של מטיס ג'ט שאיבד קשר רדיו עם הטיסן.
לרוע המזל הטיסן המשיך לטוס, שמר על גובה למרחק של קילומטר שניים ונכנס היישר לתוך דירה בגורד שחקים.
הדירה כולה נשרפה ובמזל הבניין לא עלה באש. והמטיס אם זה מעניין נכלא.
הכתבה ששודרה בזמנו בטלויזיה הטייוואנית הועלתה ל YouTube עם כל פרטי האירוע.
אנסה למצוא אותה שוב.
ציקי,
לפחות במיליס אומרים שאתה מכוסה צד ג' בכל מקרה.
מה שאני לא בטוח במקרה של ביטוח של הקלוב.
אז אומרים.
http://www.millis.co.il/HTMLs/articl...619&BSCP=12483
לפי הנוסח שלהם והפוליסה שמצורפת בלינק ששלחתי תטיס איפה שאתה רוצה ואיך שאתה מבין והם כבר יכסו את הנזקים שתעשה.
אתה סומך על זה?
אני לא.
אגב, לקלוב יש צד ג'
לגבי הביטוח של מנחת שחק יש לי עדכון קטן לאלו ששאלו לגביו.
קיבלתי היום תגובה רשמית מרון שאומרת שביטוח המנחת תופס במנחת בלבד.
אני עדיין בודק אלטרנטיבות אחרות.
לתשומת לבכם.
ציקי