בדרך חזרה מהעבודה קפצתי עם המיני XHOVER 230 לפארק ליד הבית.
היה רווי אנדרנלין.
הקטן הזה פשוט אידיאלי לפארקים.
מבטיח לפרסם תמונות מהבנייה וסטאפ בשבת.
תהנו :
בדרך חזרה מהעבודה קפצתי עם המיני XHOVER 230 לפארק ליד הבית.
היה רווי אנדרנלין.
הקטן הזה פשוט אידיאלי לפארקים.
מבטיח לפרסם תמונות מהבנייה וסטאפ בשבת.
תהנו :
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
AvivT (19-05-2014)
אחלה סרטון שרון ! מחכים לתמונות הבנייה
אלוף אתה שרון
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
משתפר בקצב מסחרר!
מדהים
אחלה שליטה , אבל אני חושב שבגנים ציבוריים ובכלל בשטח עירוני זה די מסוכן להטיס ככה.
תמיד יכול להגיח מישהו מאיפה שהוא ולהפתיע את מסלול הרחפן שטס בגובה של ילד ממוצע.
enayim (19-05-2014)
הוזמן...
Hagay (19-05-2014)
המיני הזה כל כך כיפי, שום מקום לא צפוף עבורו
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
שרון סרטון חמוד מאוד !
פתיחת עונת ליגת המיני
Barak Nevo (22-05-2014),ebay007 (23-05-2014),enayim (20-05-2014),Hagay (20-05-2014)
ניצן אתה מלך בעריכה ותזמון
מעולם התחת שלי לא נראה כלכך טוב (זה בזכות שרון)
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
nitbeat (21-05-2014)
אפשר לקבל פרטים מהיכן אפשר לרכוש rtf וכמה יכול לעלות??? כמו כן האם בקר הטיסה כולל gps ?
תודה מראש
תודה על התשובה, לאיזה ״הוצאה......״ צריך להתכוונן?
ים השיבולים
חג שמייח
----------------------------------------
הזכות לחלום...היכולת להגשים...
יגאל יפה מאוד. אם אינני טועה הצילום הוא ממצלמת מוביוס? איך נפטרת מאפקט הג׳לו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אכן מוביוס ,
צילום ב- 720p@60fps
גימבל שבנה אדי ,
פרופים מאוזנים ומרכז הכובד של הרחפן מאופס ...
מעבר לזה , הרחפן הזה שלי - DJI-F550 , כבד מאוד ו"מדגדג" ל- 2.5 ק"ג ...
הוא כבר טס שנתיים עם אותם מנועים , אותו בקר , אותו מטיס ...
בחישוב גס מדובר על כ- 500 שעות טיסה ...
יבולי שבועות
בשבת קצת הסרתי חלודה עם המיני
ובVIMEO להשוואה
אין ספק שב VIMEO אתה מטיס יותר טוב.
!Fly FPV - Don't be a LOSer
דרך אגב חגי, בזמן שערכת את הווידאו כנראה שינית את ה FPS (או אולי זה משהו אחר) וזה גרם לווידאו הערוך להראות הרבה פחות טוב ממה שהוא היה יכול להיות.
שים לב שכל פריים מוצג פעמיים עם תזוזה מסוימת. אפשר לראות את זה בפריים הבא למשל, שים לב לגזע העץ:
פעם ידעתי איך למנוע את זה בסוני וגאס, לצערי אני לא זוכר כרגע. אבל בדרך כלל זה מסתכם באיזה checkbox שצריך או לא צריך להיות מסומן.
אני דווקא לא זוכר שראיתי בעיה כזאת בסרטונים הקודמים שלך. עשית משהו שונה הפעם?
!Fly FPV - Don't be a LOSer
הנה הסרט הראשון מהמיני Kim250pro עם Mini APM, טיסה בעיקר ב-Stabilized עם בדיקה קצרה של ה-Drift (אכזבה...), טס מעולה מה שאני מקווה יגרום לי לקפיצת מדרגה בסיכונים
חכו לציפורים.....
אביב אין שינוי מסרטונים קודמים אבל נבדוק את העניין כי האיכות נופלת בהרבה מהמקור
שי תתחדש, הPID שלך נראה לי גבוה מאוד לפי הנידנודים
קצת כיף עם ה-250 אתמול בלטרון:
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אודים 26.7, בהמשך הסרטון יש גם את חגאי וניצן :
יפה שי משתפר מהר, הכי אהבתי את הפגיעה בעץ ב0:30 וההמשך כאילו כלום
עדיין משהו בPID גורם לנידנודים במהירות וחבל, השאלה אם זה מגבלות הבקר טיסה