מי מזהה מה בתמונה?
![]()
מי מזהה מה בתמונה?
![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
פאפרצ'י?
לא יודע מה לזהות אבל לפחות גם אתה טיפוס של אובונטו.
בעצם אני מזהה את לטרון. (בעזרת GOOGLE MAPS והקואורדינטות ששכחת למחוק)
![]()
נערך לאחרונה על ידי erazz; 31-08-2010 בשעה 10:42:51.
ארז
!!!BEWARE WE ARE IN THE AIR!!!
שניכם צודקים. פאפארצי שאני משחק איתו - יש מסלול טיסה מתוכנן Autopilot מעל לטרון. עדכונים בהמשך.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
יפה. אני רואה שאתה מתקדם עם הפאפארצי.
על תישכח טיסת מיבחן אני שם![]()
משה שמואלי
FPV
מסוקים
טיסנים
דאונים
סירות
מכוניות
בקיצור כל מה שאפשר לחבר לו שלט![]()
![]()
כמובן משה.. זה יקח עוד זמן אבל אני בדרך.
אני גם מעוניין להגיע לראות את הדברים האךה בפעולה!
בכבוד רב דניאל ג'וזף Daniel Joseph
Spektrum DX7 2.4
GAUI Hurricane 425
TREX 600 Nitro
ESKY King 3
Blade McpX
Mugi
F/A-18 Edf
Gaui X330 Quad
מדריך להכנת ספק כח תוצרת ביתית:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=25973
שרשור בנייה הוריקאן 425:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=27886
ממממ....נשמע מעניין.
עוד פרטים בבקשה![]()
.Itay.
אני רואה מישהי שם משתזפת בביקיני ליד העץ....
FPV POV..., התחלנו מעיין?![]()
זה שכתוב PAPARAZZI GCS זה רמז ?
מה תהיה הפלטפורמה ?
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
תשאירו לי קצת שפנים בכובע
אני שומר על זכות השתיקה עד העדכון הבא![]()
פאפא רץ לי. על איזה כלי אתה מטיס אותו ?
איזה בורד יש לך ?
גיא.
אולי תוכל להסביר מדוע בחרת ללכת על הפפרצי?
אני בוחן את הנושא כבר כמה חודשים, ולפי מה שהספקתי לראות ל ardupilot יש קהילת מפתחים הרבה יותר גדולה וגם הרבה יותר אופציות לתוספות/תחנות קרקע/חיישנים/טלמטריה דו כיוונית, אני טועה?
בנוסף יש כבר מערכת שמבוססת על ה ardupilot שבזמן הקרוב אמורה לתת מענה לטייס אוטומטי מלא (כך לפי ה road map שלהם) למסוקים מרובי להבים (tricopter quad copter וכו'), התחלתי לבנות את הכלי עצמו ואני מתכנן ללכת על המערכת הזאת, האם לדעתך יש למערכת מבוססת ardupilot חסרונות בהשוואה לפפרצי?
נערך לאחרונה על ידי assafwei; 31-08-2010 בשעה 20:07:26.
שפנים.
tiny 2.11
אם בגדול מאוד אתה משווה את הפפרצי מול הארדואינו אז הארדויאנו הרבה יותר קל תכנות ויש הרבה דברים מוכנים, מצד שני הוא הרבה יותר מוגבל מבחינת הדברים שאפשר לעשות איתו בהקשר לפרטי פרטים.
לפפרצי אפשר לחבר הכל. יש SERIAL, I2C, אנלוגי...
גם לארדואינו אפשר לחבר הכל, המצפן שלו לדוגמא יושב על I2C BUS וניתן להכניס לו יציאות אנלוגיות וסיריאליות.
לגבי נוחות, אכן הקוד של הארדואינו הרבה יותר פשוט ומובן וניתן לעבוד על WINDOWS ביתר קלות ולא על LINUX. בוא נראה אותך משנה לפפראצי משהו בקוד.... זה מאוד קשה עד בלתי אפשרי למשתמש ממוצע+ וגם להתאים תוכניות טיסה לכלים. בנוסף תוכניות שאתה מוריד מהאינטרנט בד"כ לא עובדות ולא מתקמפלות.
אסף, הבורד של הפפראצי החדש booz גם תומך במולטיקופטרים. התחנת קרקע שלו מאוד מפותחת ומזכירה מזלטים אמיתיים עם היכולות שלה, טלמטריה דו כיוונית זה משהו בסיסי שתמצא בכל טייס אוטומטי שהיא בסך הכל סימולציה של COM PORT ככה שזה לא משנה לטייס מה אתה מחבר לו, העיקר שיהיה לו קשר עם התחנה....
נערך לאחרונה על ידי master_bebe; 01-09-2010 בשעה 05:07:10.
גיא.
אם זה המצב אז כנראה שבאמת ה ardupilot מתאים לי יותר.
הרקע בתכנות כבר מזמן חלוד ולכן עד שאנסה להוסיף לבד יקח זמן, וממה שהבנתי הקוד של ה ardupilot מבוסס C++ ונראה שידע כמו שיש לי יספיק, ואני בהחלט מחפש משהו קל לתפעול.
מבחינת חיבורים, מחפירה במפרט להבנתי אין לפפראצי יתרון על ה ardupilot.