אז קיבלתי היום 4 סוללות כאלו לTREX 600 ויש 2 שאלות פתוחות.
1. האם מחבר DEANS יתאים להן?? מדובר בזרם דיי גבוה הבקר הוא של 100A...
2. אני מחפש איזה מטען טוב שיעשה את העבודה ויטען את כולן כמה שיותר מהר ... יש הצעות??
תודה
אז קיבלתי היום 4 סוללות כאלו לTREX 600 ויש 2 שאלות פתוחות.
1. האם מחבר DEANS יתאים להן?? מדובר בזרם דיי גבוה הבקר הוא של 100A...
2. אני מחפש איזה מטען טוב שיעשה את העבודה ויטען את כולן כמה שיותר מהר ... יש הצעות??
תודה
0. תתחדש.
1. מחבר DEAN בהחלט מתאים.
2. אני מחובבי ה FMA, להטעין את כולן מהר יש את זה
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
הבעיה היא שהחיפוש רק בלבל אותי כי חלק אמרו שמתאים וחלק לא ...
http://www.efly.co.il/forums/showpos...00&postcount=1
יש שם השוואה שאומרת שהוא מתאים עד 60A ויש הרבה אחרים שאמרו שהם משתמשים ועובד בסדר..
ראית את המטען הזה של הייטק ב 150$ ומנגד אצל הסיני יש איזה 2 דגמים ב 100$ יש סיבה מיוחדת להשקיע עוד 50$ על ההייטק??
המחבר DEANS מתאים לעבודה עד 60A רצוף, במסוקים הזרמים האלה באים בפיקים, אז המחבר יכול לעמוד בזה
שאלה אליך חגי, למטען יש 4 יציאות והספק של 200W, כלאמר 50W לכל יציאה, השאלה היא בהנחה ורק סוללה אחת מחוברת האם ניתן להטעין אותה ביותר מ-50W? האם כל יציאה מוגבלת ל-50W בלבד, אם לא אז אחלה,
כי אם כן אז אני לא חושב שהמטען הזה כל כך מתאים לסוללות גדולות, הרי כדי לטעון סוללת 5000 מילי ב-1C צריך יותר מ-100W, וזה רק כדי לטעון אותה בשעה וקצת
אני חשוב שכדאי לקנות מטען שטוען סוללה אחת כל פעם בהספק של 200W, בבית יש זמן לטעון כל סוללה, ובשטח אפשר לטעון סוללה כזו ב-2C בערך בעזרת 200W
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
לדעתי מדובר על 50W לכל יציאה.
מטען בהחלט לא מתאים לסוללות הגדולות האלה, כושר טעינה בקושי בחצי C.
אתה צריך מטען שיוציא 150W-200W לכל יציאה לפחות כדי להטעין נורמלי.
המטען הזה לא מתאים לשום דבר רציני, ואם כבר, הוא זמין דרך הסיני ב89 דולר (עם מדבקה של טורניג'י, לא הייטק, זה כל ההבדל). יקח לך בערך שעתיים להטעין 4 סוללות במקביל.
כפי שפרסמתי בפורום מסוקים חשמליים, לאחרונה בניתי סטאפ טעינה לסוללות בקיבולת הזו:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=34008
זה ה-מטען. לא הייתי קונה שומדבר אחר. אם אתה רוצה לחסוך קצת, יש iCharger 3010 מהסיני ב179 דולר, אבל לפי מה שאני יודע וראיתי, כלום לא נוגע בPL8. סטאפ כמו שבניתי יכול להטעין את ארבעת הסוללות ביחד תוך 20 דקות (3C). יש שם מספיק כוח בספקים בשביל לחבר עוד PL8 במקביל ולהטעין 4 ביחד ב6C, אבל זה כבר בתחומי המדע הבדיוני...
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
עבודה מדהימה של הזיקית,
כמו שכתבתי אני חובב FMA ומשתמש ב Cellpro10 וב4 שלהם
לפני הקנייה (מזמן) ההתלבטות היתה בין FMA ל iCharger ואני עדיין חושב שהם ראש בראש מבחינת איכות, לי יותר חשוב החיבור למחשב ותצוגה של התנגדות תאים למשל מאשר להטיס גב לגב.
בכל מקרה אני ממתין כחצי שעה בין טיסה לטעינה ונותן לסוללה לנוח גם אם היא לא חמה.
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
בדיוק היום הגיע לי מטען של VOLTZ, דגם 6250, המטען מיוצר על ידי ICHARGER אבל נטען בתוכנה מעודכנת ובעל הספק צנוע של 250W
החלטתי לקנות אותו בגלל שיש לו "אבא ואמא"- כלאמר החנות readyheli שיש להם שירות מצויין
הוא יכול למדוד התנגדות פנימית של סוללה ושל כל תא בנפרד, נחמד לראות את המידע הזה ולדעת ככה כמה בריאות הסוללות שלי, בקרוב שאצבור עליו נסיון אפרסם סקירה אבל בינתיים הוא מאוד מבטיח, הבלנסר שלו אמור להיות מאוד מאוד מדוייק
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz