משהו מכיר,ניסה,בדק,ממליץ,לא ממליץ,הצעות דומות במחירים שפויים....של המערכת הזאת
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...mera_NTSC.html
האם את המערכת ניתן לחבר ללפטופ שישמש מסך? או צריך מסך בניפרד,טלוןיזיה קטנה וכו??
תודה
אמיר
משהו מכיר,ניסה,בדק,ממליץ,לא ממליץ,הצעות דומות במחירים שפויים....של המערכת הזאת
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...mera_NTSC.html
האם את המערכת ניתן לחבר ללפטופ שישמש מסך? או צריך מסך בניפרד,טלוןיזיה קטנה וכו??
תודה
אמיר
תקרא תקרא ...
באמת תקרא ...
אתה לא טירון פה.
יש תשובה לשאלה השניה שלך 3 פוסטים מתחת לזה
ולגבי המשדר 1.5 ואט יש גם רק שאני לא בטוח כמה מתחת לזאת.
למשל
וגם
איך אדוני אוהב את ביצות שלו ? מטוגן חזק או חזק מאד ?
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 03-10-2011 בשעה 12:04:05.
Hagay (03-10-2011)
לי הייתה מערכת כזאת, המשדר גדול וכבד, עוצמה כזאת גם גורמת לג'יטרים לסרוואים אם האנטנה של המשדר באזור הסרוואים, ממליץ לך לקחת 700-800 מילי מקסימום.
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
גיא את הביצות שלי אני אוהב מטוגן לייט,עם הרבה חריף....
ולענינינו- עברתי קראתי,קראתי,ניקרעתי,יש המון שרשורים,המון מידע,מעורבב,בכל שרשור יש 20 המלצות ל20 מכשירים שונים- אין בעצם מאמר מסודר אחד- שכתוב בו שחור על גבי עיתון- איזה סוג ציוד צריך,למטרה זו או אחרת- איך מחברים את כל הערימה הזו אחד לשני. לסיכום לא החכמתי הרבה יותר,רק התבלבלתי יותר.
אני אנסה להגדיר בדיוק מה אני צריך-ואני מקווה שאקבל תשובות החלטיות .
1- הציוד רצוי שיהיה במחירים שפוים- משהו באזור המרכז בין הזול ליקר.
2- סוג הטיסן וגודלו- לא רלוונטי כרגע- זה יבחר אחרי שאדע כמה ציוד ומישקל.
דרישות המערכת.
העסק צריך לטוס כשעה באויר לפחות.
בכל הזמן הזה המצלמה צריכה לשדר תמונה טובה-לא חובה בHD
טווח הטיסה הרצוי- טווח ראיה- עם שלט סטנדרטי-במקרה שלי 9CAP 72 מגהרץ
-הטיסן צריך לטוס בעצם במעגל רחב שקוטרו בין 500-1000 מטר ולשדר תמונה כל הזמן.במשך כשעה לפחות,
עקב זאת צריכה להיות איזה שהיא מערכת טייס/יצוב אטומטית שתקבל נקודות ציון או כל דבר אחר שיגדיר לטיסן לאן ואיפה לטוס בצורה אוטומטית,אחרי שהמראתי אותו בהמראה רגילה.
מידי פעם ארצה גם לקחת שליטה על הטיסן ולהטיס אותו לנקודות אחרות באותו אזור לפי דרישה,ואז להחזיר לפעולה את מערכת הטיס/יצוב אוטומטית והוא צריך להמשיך לטוס באותו מעגל או אזור שהגדרתי לו מראש. וכמובן להנחית/להמריא ידנית
המערכת צריכה לשדר גם איזה שהם נתוני מנוע,מצב סוללה/סוללות. לא חייב גובה ומהירות כיוון שהטיסן יטוס בטווח ראיה(פחות או יותר) כל הזמן- כמובן עם המערכות כוללות נתוני טיסה(גובה,מהירות וכו) אז זה רק טוב יותר-
נתוני הסוללה,מנוע,גובה,מהירות וכו יכולים להופיע על המסך ב"תחנת הקרקע" בצד,למטה,מסביב וכו- הכוונה באותו המסך שמראה את שידור הוידאו של המצלמה.
אני צריך "בתחנת הקרקע"(יענו גזיבו עם שולחן וכיסא)- מסך בגודל מסך מחשב לפחות,או מחשב נייד שיראה את שידור הוידאו.בצורה ברורה ונוחה.עם אפשר להקליט את כל השיעמום הזה,זה גם טוב.
זהו- זו המערכת הנדרשת- תודה מראש לעונים,אני רק מבקש תשובות ממי שכבר ניסה,ויודע, ואם אפשר לקבל לינקים למוצרים הרלוונטים- אפשר גם כמה לינקים למוצרים מקבילים שאוכל לבחור רמות מחיר שונות או איכות שונות.
אחרי שתהיה לי רשימת ציוד נדרש- אטריד משהו מכם באיך מחברים אחד לשני
תודה רבה.
אמיר
חזק !! אתה נראה בחור רציני, אענה לך בקצרה, עבודת רגליים עלייך לצערך (קריאה, קריאה וקריאה, למצוא לינקים בעצמך...) - תשובותיי מודגשות בשחור
העסק צריך לטוס כשעה באויר לפחות - SKYWALKER בלבד עם סוללת 5000
בכל הזמן הזה המצלמה צריכה לשדר תמונה טובה-לא חובה בHD - מצלמת 520 קוו תעשה את העבודה, HD שכח מזה.
טווח הטיסה הרצוי- טווח ראיה- עם שלט סטנדרטי-במקרה שלי 9CAP 72 מגהרץ - אתה מבולבל קצת ארחיב בהמשך.
-הטיסן צריך לטוס בעצם במעגל רחב שקוטרו בין 500-1000 מטר ולשדר תמונה כל הזמן.במשך כשעה לפחות, - אין בעיה.
עקב זאת צריכה להיות איזה שהיא מערכת טייס/יצוב אטומטית שתקבל נקודות ציון או כל דבר אחר שיגדיר לטיסן לאן ואיפה לטוס בצורה אוטומטית,אחרי שהמראתי אותו בהמראה רגילה. - OSD של דרגון יכול לקבל נ.צ ולטוס בינהם ללא בעיה , מייצב יש של FMA ועוד כמה לא רעים.
מידי פעם ארצה גם לקחת שליטה על הטיסן ולהטיס אותו לנקודות אחרות באותו אזור לפי דרישה,ואז להחזיר לפעולה את מערכת הטיס/יצוב אוטומטית והוא צריך להמשיך לטוס באותו מעגל או אזור שהגדרתי לו מראש. וכמובן להנחית/להמריא ידנית - אין בעיה להגדיר את זה בהפעלת מפסק.
המערכת צריכה לשדר גם איזה שהם נתוני מנוע,מצב סוללה/סוללות. לא חייב גובה ומהירות כיוון שהטיסן יטוס בטווח ראיה(פחות או יותר) כל הזמן- כמובן עם המערכות כוללות נתוני טיסה(גובה,מהירות וכו) אז זה רק טוב יותר-
נתוני הסוללה,מנוע,גובה,מהירות וכו יכולים להופיע על המסך ב"תחנת הקרקע" בצד,למטה,מסביב וכו- הכוונה באותו המסך שמראה את שידור הוידאו של המצלמה. - שוב את כל אלה עושה הOSD.
אני צריך "בתחנת הקרקע"(יענו גזיבו עם שולחן וכיסא)- מסך בגודל מסך מחשב לפחות,או מחשב נייד שיראה את שידור הוידאו.בצורה ברורה ונוחה.עם אפשר להקליט את כל השיעמום הזה,זה גם טוב. - יש מספר מקליטים בשוק , JXD, PVR, Piano, ARCHOS.
זהו- זו המערכת הנדרשת- תודה מראש לעונים,אני רק מבקש תשובות ממי שכבר ניסה,ויודע, ואם אפשר לקבל לינקים למוצרים הרלוונטים- אפשר גם כמה לינקים למוצרים מקבילים שאוכל לבחור רמות מחיר שונות או איכות שונות. - עבודת רגליים ולקרוא, זוז !!!
עכשיו לגבי הבלבול שציינתי קודם, אתה מזכיר לי את הבדיחה הזו שבעקבותיה מסבירים למה נשים לא יודעות לאמוד מרחק בצורה נכונה...
עכשיו דמיין שאני עושה את האות L עם היד שלי באמצעות הבוהן והאצבע, תמיד אומרים לנשים שהמרחק בין 2 האצבעות הוא 20 ס"מ (הכוונה לגודל הז**)...
לענייננו, ב250 מטר כל כלי יראה לך כבר כמו נקודה שלא ברור לאן טסה... ב500 מטר נקודה יותר קטנה וב1000 ממש יותר קטנה, גם אם יש לך ראייה 6\6 לא ניתן להטיס בטווח ראייה מעל כ250 מטר, בטח ובטח לא במעגל של 500-1000 מטר.
בהצלחה...
הנה טיפ לכל אלה שמתחילים בתחום, כל מביני העניין בFPV חוו על בשרם, רכישות רבות של ציוד ולימוד החומר ולפעמים מה שנראה כחוסר סבלנות לענות על שאלות הוא בעצם חוסר הרצון ללעוס את כל החומר ולהאכיל את החברה החדשים עם כפית עד שהם מבינים(בגלל שאין להם כוח לקרוא), תפנימו 2 נקודות חשובות מאוד :
לקרוא את החומר יותר מפעם אחת זאת לא בושה !!!
אי אפשר לוותר על ביקור בשטח של מישהו שמטיס בפועל ולראות את הציוד בעיניים, וגם זה יותר מפעם אחת !!!
נערך לאחרונה על ידי alexk; 03-10-2011 בשעה 21:18:59.
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
אלכס לא יכולתי להוסיף דבר.... נהניתי לקרוא את ההסבר שלך![]()
אלכס. כל הכבוד !
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1
אלקס תודה רבה.
נכון לגבי תשובות גם לי נמאס לפעמים לענות .
לגבי מרחק ההטסה בראיה. צודק לגבי המטרים- הכוונה שאוכל מתי שהטיסן יהיה בטוח ראיה נורמאלי לקחת את השליטה לולהטיס אותו לאיזה שהיא נקודה אחרת מחוץ להגדרוטת המערכת.
כמובן שאם יש לי נתוני גובה,מרחק וכו אוכל לקחת את השליטה גם שהוא בצורת נקודה ולהטיס אותו בעזרת המסך,לנקודה אחרת או להחזיר אותו למרחק ראיה נורמאלי. זה הגיוני מה שרשמתי???
כן
זאת כל המשמעות של fpv
בשביל הטווחים שאתה מדבר עליהם משדר 500 מילי של לוומייט זה דיי והותר.
החלק היקר שלך והמורכב ביותר kehbpud יהיה כנראה מערכת הייצוב והטייס האוטו
משדר/מקלט וידאו וטיסן זה הכסף הקטן
אלכס כל הכבוד,
רק לסבך את העניינים גם Eagletree OSD תומך בניווט בין נקודות (לא מנסיון אישי) וכיום יש את המייצב כתוספת.
http://youtu.be/29dt0x4E1gw?hd=1
בקיצור, לקרוא כי תמיד יש כמה אפשרויות.
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
home land security
אסור ליצא ידע שמסוגל לגרום לסכנה למולדת למדינות מסוימות.
אגב, יש 3 רמות,
1. מותר
2. מותר חלקי / בפיקוח
3. אסור
אנחנו ברמה 2.
טוב אחרי שקראתי וניקראתי
הגעתי ל OSD של EAGLE TREE
לחבילה הזו
http://www.eagletreesystems.com/images/FPV-Overview.jpg
שזה זה
OSD Pro Pkg with 100A eLogger V4/Integrated Connectors and GPS V4
$239.97 (OSDPRO-PKG-CN4)
אני מבין(או לא) שלחבילה הזו אני צריך להוסיף מצלמה+משדר+מקלט לקרקע ומסך.
לגבי טייס אוטמטי/מיצב טיסה-
יש להם את זה
http://www.eagletreesystems.com/OSD/Guardian.htm
לא הבנתי אם זה מיצב טיסה/טייס אוטמטי וזה בעצם משלים את החבילה פחות או יותר(לא כולל סוללות,כבלים וכו)
האם המערכת הזו יכולה"לדבר" עם מערכת יצוב טיסה של יצרן אחר???
-------------------------------------------------------------
באופן כללי הבנתי ש:
OSD- הוא לב המערכת ואליו מתחברת המצלמה +משדר
אליו גם מתחבר הטייס האוטמטי או מיצב טיסה(שמשהו כבר יתקן אותי) שמקבל את נקודות הציון(שהוגדרו מראש) מה OSD וגם מפוקד ע"י ערוץ פנוי במקלט כדי לקחת שליטה על הטיסן להמראה/נחיתה/או שסתם בא לי.
אל הOSD מחברים גם סנסורים לגובה,כיוון,מהירות ,סל"ד מנוע וכו?? ואת כל הנתונים האלו הוא משדר לקרקע על המסך,על רקע הנוף.
אני מקווה שהבנתי נכון
שאלה נוספת- איך אני שולט על המצלמה או יותר נכון על היחידה עם שני מנועי הסרוו שמניעם אותה לכל הכיונים?? ערוץ נוסף במקלט???
תודה וסיום ההטרדה להלילה.
נערך לאחרונה על ידי hifly; 04-10-2011 בשעה 00:20:20.
בדקת אם באמת הET נותן ניווט אוטומטי לפי נקודות ציון?
המייצב כשמו נועד לשמור על הטיסן יציב בשמיים (שלא יתגלגל לכיוון הקרקע), וכן - יש אפשרויות למייצבים אחרים.
לטיסה אוטונומית מלאה צריך להוסיף גם חיישן מהירות וחיישן גובה ובכדי להבין למה כדאי לעבור שיעור תאוריה אצל מדריך מוסמך (קלוב התעופה!)
הOSD אחראי על הטיס האוטומטי ולכן ראה שורה ראשונה.
השאלה האחרונה גם מראה שחסר לך המון חומר בסיסי בהבנה של טיסנים נהוגי רדיו כגון סרוו ואלקטרוניקה,
אני משנה את ההמלצה הראשונית שלי מתקרא לתיקח מדריך ותעבור את כל השלבים בצורה מסודרת!
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אמירוס,
דבר איתי בערב, אני יתן לך הסבר קצר.
אני כבר שנה וחצי עוקב אחרי הפורום הנפלא הזה, וכמו שהחבר'ה רשמו פה, לא לומדים את זה בין רגע, אתה צריך לקרוא והרבה.
יש דעות לכאן ולשם, בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה מתאים לך.
לגבי המחיר, לא תמצא משהו זול שטס באופן אוטומטי מנקודה לנקודה - תכין להתחלה 300$ בשביל כזה דבר (לא כולל ציוד צילום).
בקרוב יפרסם פה שרשור בניה של הטיסן והסטאפ שלי ל - FPV
ולכל הפורום והחברים פה, המשיכו בשרשורים הנפלאים שלכם, אני בהחלט למדתי המון - תודה רבה.
OBY
OSD- הוא לב המערכת ואליו מתחברת המצלמה +משדר - אכן, בגדול זאת מערכת שמלבישה נתוני טקסט על התמונה של המצלמה כמו תרגום בסרט
אליו גם מתחבר הטייס האוטמטי או מיצב טיסה(שמשהו כבר יתקן אותי) שמקבל את נקודות הציון(שהוגדרו מראש) מה OSD וגם מפוקד ע"י ערוץ פנוי במקלט כדי לקחת שליטה על הטיסן להמראה/נחיתה/או שסתם בא לי. - מייצב טיסה יכול להיות עצמאי או חלק מובנה בOSD זה לא עקרוני, כשמו כן הוא מייצב את הטיסן אם אתה עוזב את הסטיקים.
אל הOSD מחברים גם סנסורים לגובה,כיוון,מהירות ,סל"ד מנוע וכו?? ואת כל הנתונים האלו הוא משדר לקרקע על המסך,על רקע הנוף. - בדיוק
שאלה נוספת- איך אני שולט על המצלמה או יותר נכון על היחידה עם שני מנועי הסרוו שמניעם אותה לכל הכיונים?? ערוץ נוסף במקלט??? - 2 ערוצים בפועל ולהתחלה אתה לא ממש חייב להזיז את המצלמה
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
אני לא רוצה לצאת טמבל אבל מה זה המערכת ייצוב אוטומטית הזאת? :O ובשביל מה? אתה בא בשביל לראות טיסן טס? "בלי ידיים!!!"
כשתצטרך להטיס אותו 10 שעות רצופות,בסיבובים משעממים,לא כולל נחיתות(כל שעה) להחלפת סוללות,גם אתה תתעייף. גם אם אתה בן 16![]()
יש לי et
יגאל צודק אין טיסה אוטומטית אלה נקודות ציון על הראדר לתרגול טיסה
ניתן לשלב מערכת נוספת של חברה אחרת דו כיוונית לטיסה באון ליין מהמחשב הנייד או מגוגל ישירות
שמעתי שמועה שאי אפשר להטיס בארץ עם נקודות ציון מגוגל ארץ???? זה נכון?
והאם משהו מכאן הטיס כבר טיסן בצורה זו?או שהכל זה מקריאה בפורומים בחו"ל??
יש לי מחשב טיסה שהוא גם מייצב שמקבל נקודות ציון גם מ GOOGLE EARTH אבל יותר פשוט זה פורמט נקודות רלטיווי
כלומר אני יכול להגדיר לו טוס 100 מטר צפונה 200 מטר דרומה וכו... והכל יהיה יחסי לנקודת ההמראה
מה שמפשט מאוד את תכנות המסלול
בנוסף יש אופציה למסלול בפורמט שפת לוגו למי שזוכר
כלומר אפשר להכניס נקודות לפי צורות גאומטריות
כמו טוס במעגל קוטר X גובה Y
וכו...
מחשב הטיסה שיש לי משתמש רק ב GPS חיצוני לצורך טיסה כולל גיירוים ומדי תאוצה ולא דורש כל חיישנים חיצוניים אחרים
"אפשר גם אפשר רק שמור על פורמט דצימאלי בהגדרות שמתאים לגוגל והכל יעבוד"
שלומי אתה יכול לכתוב בעברית בבקשהאין לי מושג מה כתבת.
אגב למה אי אפשר בארץ? ואני חוזר על שאלתי אם מישהו כאן בפורום,או מישהו מכיר מישהו,שמכיר מישהו שהטיס טיסה עצמאית,בשיטה זו או אחרת עם יש??
שאני יכול לדבר איתו,לשמוע חוות דעת וכו?