ימי הסתיו הולכים להגמר - הייתי מעוניין לקבוע איזה יום של מפגש הטסות התרשמות ודיבורים על FPV.
יש ביקוש?
ימי הסתיו הולכים להגמר - הייתי מעוניין לקבוע איזה יום של מפגש הטסות התרשמות ודיבורים על FPV.
יש ביקוש?
.Itay.
וכולם יכוונו לתדר של המטיס ויראו במשקפיים שלהם את הטיסה שלו?![]()
רעיון סבבה !
שני הרעיונות מעולים !
אני בעד.
+1
אני בפנים![]()
אני אצטרף בשמחה.
גמאני !!
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
רעיון נוסף הכרחי למפגש:
ניווט תחרותי אף פי וי, לפי נקודות בשטח שיש לזהות מהטיסן/רחפן וינתנו על ידי מפה מודפסת עם רמזים בולטים בכל נקודה.
אני מתנדב להיות אחד מהמשקיפים שיעמדו באחת הנקודות כדי לאשר שהטיסן הגיע לנקודה.
רעיון נוסף: תחרות היתולית רק שב FPV. מעבר בהפוכה מתחת ללימבו, אולי סחרור ונחיתת דיוק בדאייה (לא לרחפנים).
השיפוט לנקודות יתקבל מצפייה חיצונית ולא פנימית. אם זה ניראה טוב מבחוץ, אזי השליטה של המטיס מבפנים מצויינת.
נוסף: תחרות פיצוץ בלונים תלויים (נא לצייד את טיסני הפושר במחט תפירה על האף), תחרות הפצצות עם בלוני מים קטנים או סתם חפץ (נא לעשות ניסויים ובהתאם לכך לכייל כוונת שתהיה מוצבת לפני המצלמה, כך שתדעו בערך איפה הפצצה תיפול), הטיסן שיפציץ הכי קרוב לאיקס ינצח.
וכמובן אחרון חביב, שבטח כבר חשבו עליו - קרב אוויר טיסנים - בשבילכם עם סרט מאחורי זנבות הטיסנים. אני וחברי תומכים בהרס טוטאלי עד כדי ריסוק הטיסן השני והשמדתו (אם כי אנחנו בונים "טיסני זבל" עם משדר מקלט ומצלמה של הסיני וכמובן גם כל השאר). אבל זה כבר תלוי בכם.
שלכם,
גג"ש פיניון 18T.
נערך לאחרונה על ידי Pinion; 27-10-2011 בשעה 13:18:06.
פיניון, הרעיון הראשון נשמע מעולה, בדיוק כמו תחרויות ניווט עם בקאים
כל הציוד שלי יגיע רק בעוד איזה שבועיים לפחות אז אם זה תקיימו את המפגש לפני אני אשמח לבוא ולצפות![]()
the best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
-Winston Churchill-
נשאר רק מקום ותאריך...
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
במידה ועושים מפגש התנאי הוא שמגיעים רק אנשים עם ציוד.
עושים סבב בין כל התחנות וכל אחד מסביר על ה SETUP שלו.
זה פשוט בא ממקום שבמפגשים קודמים היו אנשים בלי ציוד (המחרישים) שברור שיש להם ציוד ורק באו לאסוף רעיונות בלי לתרום כלום.
אני לא מדבר על "גנבי הוידאו" שאין להם ציוד....
לטובת כאלה שרק רוצים להתרשם מהתחום, אפשר לארגן מפגש הכרות... זו דעתי המאוד לא נחרצת.
אני אוהב את רעיון הניווט ורעיון הפצצות.
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
+1
גם אני בפנים, יש לי שטח הטסה אדיר לניווט וכל השאר
בקרית גת (צמוד לכביש 6)
שרון
0506598825
הודעתי לליאור זהבי (הוא בפנים). בנוסף הציע אפשרות להוסיף טיסות מרחק
שרון
0506598825
אני בפנים אבל קרית גת מכביש 6 כבר נחשב לטיסת מרחק![]()
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
+1
בכיף אגיע.
טיסות ניווט נשמע מעניין. מציע לפנות למכנה המשותף הנמוך, זאת אומרת הטסה בטווח שלט ללא מערכת הגברה כדי שכולם יוכלו להשתתף.
אז אני גם אוכל לבוא לרסק איתכם![]()
אם כבר ניווט אז צריך להיות ניווט אל היעד וצילום היעד.
הרעיון היה כללי בלבד מכאן כל אחד יכול להוסיף או לשנות עד לגרסא מושלמת!
אם יש לכם רעיון למקום, כדאי שתחליטו כדי שיהיה אפשר להוציא בגוגל מפס תצ"א.
לגבי טווח השידור - אפשר לבנות ניווט שהרדיוס שלו יהיה קילומטר וחצי.
ואם אהבתם את ההפצצה - אז למה לא לשלב?
יש משימה, מקבלים תצלום של יעד שצריך להפציץ ולחזור.
שכל אחד יבנה קופסא נפתחת עם סרוו (משהו קליל אפילו מקרטון או סתם לחתוך את בטן הטיסן) - כל טיסן יקבל כדורי פיינטבול לשים בקופסא.
כל סט כדורים לטיסן יהיה בצבע אחר מהטיסן היריב, וכך ניתן לדעת איזה טיסן הפציץ ואיזה לא.
ניתן לעלות כולם ביחד ואז ניתן להפריע על ידי נשקים שאתם תכינו למפגש, או שכל אחד יעלה בתורו וכולם יצפו במסכים/משקפיים שלהם (ועזבו לקלוט את התדר, לא לכולם יש מקלט באותו תדר פשוט להביא מפצלי וידאו).
נערך לאחרונה על ידי Pinion; 27-10-2011 בשעה 19:50:27.
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
מה פתאום, גם אתה יכול לקנות כדורי פיינטבול...
![]()
גם אני בפנים (בתקווה עד המפגש יהיה מוכן כבר עם מכונית ה - FPV שלי)
לדעתי מצפה רמון יהיה אתר מושלם, גם באמת יבואו רק הרציניים ואפשר להרויח עוד איזה טיול רגלי למי שלא יכול להיפטר מהאישה...
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
מפגש FPV זה רעיון נחמד שהתקיים לפחות פעם או פעמיים בעבר כאשר היו מס' מטיסים בודדים בארץ.
היום מדובר בעשרות רבות של מטיסים ובמפגש כזה יגיעו לא מעט חברה .
איך בדיוק אתם מתכננים להטיס מבלי להפריע אחד לשני מבחינת וידאיו ?
בכל אופן אני מתכנן להגיע גם אם לא יהיה אפשר להטיס.
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1