מחפש בדחיפות ג'ויינר לכנף מפלדה 5.9 מחוסמת.
טל'- 0544505524 e-mail- michaelm291@gmail.com
תודה,
מיכאל
מחפש בדחיפות ג'ויינר לכנף מפלדה 5.9 מחוסמת.
טל'- 0544505524 e-mail- michaelm291@gmail.com
תודה,
מיכאל
אני חושב שאני אוכל לעזור לך...
אפשר לחסם לבד בעזרת חימום והרפיה מהירה.פשוט קח כל מתכת רגילה תחמם אותה עד שתיהיה אדומה ותטבול בשמן מנוע או במים קפואים מ"ס פעמים.קח בחשבון שהמתכת תאבד מהגמישות שלך .והסיכויים לשבירה יהיו גבוהים יותר במיקרה של עיוותים או עיקומים למניהם.
דרך אגב אני מחסם את כל המקדחים שלי בדרך הזאת והם מחזיקים שנים.טוב במיוחד לאלה שעובדים עם נירוסטה.
חיים גיל תעשה תרגיל
בוודאי התכוונת לומר "כל פלדה רגילה". כי זה ממש לא מה שכתבת. כל מתכת שאיננה על בסיס פחמני (מתכות אל ברזליות - נחושת, פליז, אלומיניום וכד') מתרככות ע"י חימום לטמפ. גבוהה וקירור פתאומי.
בחיסום פלדות יש חשיבות ממעלה ראשונה לכמות הפחמן בפלדה. ככל שכמות הפחמן גדולה, החוזק שייתקבל יהיה גבוה יותר.
עם זאת, כפי שכבר נאמר, מיד אחרי החיסום הפלדה חייבת לעבור תהליך של הרפיה על מנת להגדיל את הגמישות ולהקטין את מידת הפריכות.
זה לא עובד עם כל פלדה - לפחות לא ברמה המצופה.
בנוסף, חייבים לבצע הרפיה אחרי החיסו, אחרת הפלדה הופכת להיות פריכה, ללא צל של גמישות.
מה צריך לעשות על מנת להעביר אותה הליך של הרפיה?
שי
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
תלוי איזו פלדה זו. יש שוני בין הפלדות השונות. אבל באופן כללי, אחרי תהליך החיסום יש לחזור ולחמם את הפלדה לטמפ. בסביבות 400 עד 500 מעלות ולהשאיר אותה להתקרר באויר החופשי עד הגעתה לטמפ. הסביבה.
חיסום והרפיה הינם נושאים מורכבים למדי וישנן לא מעט שיטות, חלקן גובל "במעשי כשפים"
ישנם הרבה מאוד משתנים באופן הביצוע, איזה סוג של פלדה מדובר, אחוז הפחמן כפי שציינו מעלי, איזה סוג חיסום מתבקש, גם ההרפיה צורות רבות לה, יש הרפיה באויר החופשי, הרפיה בחול ועוד שיטות רבות ומגוונות.
אבל העקרונות הבסיסיים הם מה שצויינו מעלה.
יוסי ? מומחה להרפיה ?
אני מניח שהג'וינר לא צריך להיות מחוסם אלא קשיח ... חיסום נועד לחזק את פני השטח לשחיקה, חפש פלדת קפיץ בקוטר הדרוש.
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
צודק גדעון, התכוונתי לחיסום חיצוני (להבה) שנותנת תכונות כמו צמנטציה.
מאמר קטן שמצאתי על טיפולים טרמיים/כימיים
http://cad2day.com/2010/9/22/Thermal...tal-treatments
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
חבר'ה, תודה רבה על כל העצות אבל כנראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אני לא רוצה להכין פלדה מחוסמת, אלא לקנות פלדה מוכנה כבר מצופה ב"כרום" ותיקון, אני צריך פלדה 6 מ"מ. אם למישהו יש פלדה 6 מ"מ מחוסמת ומצופה בכרום אשמח שימכור לי אותה, או לחילופין אם מישהו מוציא הזמנה מאחד הבנאים אשמח להצטרף אליו ולהזמין פלדה.
תודה, מיכאל
זהבי פלדות - רח אבולעפיה 37 ת"א - פלדות קפציות בקטרים שונים טלפון שלהם חפש בדפי זהב.
אם כבר נפתח הנושא , אפשר לקבל קצת יותר פירוט על כל עיניין החיסום פלדות ?
Liav (31-12-2011)
אני מזמין מקנטיפאיילו....ב17 לחודש בערך הוא אמור לשלוח לי את החבילה.