"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
לדעתי זה יותר כמו באג בהתקן הוידאו מאשר מה שעושים מזה...
כמו שכשרואים סרט divx ויש גליצ' ואז למשך כמה שניות האובייקט שזז נשאר עם צבעי הרקע של אותם פיקסלים מלפני... שים לב שגם החייל השני נראה "מוזר"
ושיהיה לכולנו רק טוב
Liav (18-04-2012)
אני לא מאמין עד שאני רואה את זה
בעצם.. אני לא מאמין, אין מצב..![]()
המצלמה מקורית צילמה את זה כך והיא אנלוגית.
בנוסף הסרטון הזה מופיע מספר פעמים בכמה גרסאות ולעיני המקצועית הוא נראה אוטנטי מדי. איזה חייל/דמות תרוץ ככה לטנק ולא תחטוף כדור. למה אין לה ווסט/אפוד? נשק? זה נראה כמו גליץ' נוח מדי. בנוסף לפי פרומים בערבית ממקור שלישי של הצלם (כן.. אני יודע איך זה נשמע) זה אמיתי.
אני מחכה לשפירא
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
תגידו, לא הרבה יותר פשוט לשתות קצת מים סגולים?
תביא מים סגולים..אני מתנדב לנסות![]()
עזבו אתכם, קצת דלק ניטרו מהטיסן יעשה את כל העבודה.
אז מי מוכן לנסות?
![]()
אני מטיס ככה כל שבת, אנשים לא מציקים כשלא רואים אותך, ועוד חושבים שאיזה FPV חדר לשטח ההטסה![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes
זה מה שקורה שמשתמשים בציוד סיני... מכיר כמה מערכות FPV שהכל הופך שם ללא נראה![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אני לא קונה אפילו פריים אחד מה"כתבה" העקומה הזו, ועם המוסיקה הזו ברקע זה אפילו לא מתיימר להיות רציני
גיא ברטל שיחק אותה בברקלי
אייל
052-4291-103