רחפן למכירה: http://www.efly.co.il/forums/showthr...586#post442586
my new YouTube chanelhttp://www.youtube.com/user/Tav317
וואווו כמה זה מורכב במטוס בכמה זה פשוט בטיסן, משהו שלא הבנתי זה למה הלהבים זזים למעלה ולמטה
תודהה על השיתוף![]()
"בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ כל השאר made in china....."
איפה ראית מעלה / מטה ?
אין דבר כזה.
הם מסתובבים.
אולי בגלל תנועת ה"בורג" ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
הם יוצרים את הפיץ (הזווית) לפי סל"ד המנוע בגלל זה הם מסתובבים על צירם ולא למעלה למטה
דודו קרני
צוות לעניין
GOBLIN 700 12S IKON
GOBLIN 630 12S IKON
GOBLIN 500 6S IKON
GOBLIN 770 12S IKON
GOBLIN 570 12S IKON
GOBLIN 380 6S IKON בקרוב
DX7
HYPERION EOS1420I
HYPERION EOS730I
ונרגילה חייב.
איזה יופי לראות ! - תודה על השיתוף.
נו ומה רשמתי
דודו קרני
צוות לעניין
GOBLIN 700 12S IKON
GOBLIN 630 12S IKON
GOBLIN 500 6S IKON
GOBLIN 770 12S IKON
GOBLIN 570 12S IKON
GOBLIN 380 6S IKON בקרוב
DX7
HYPERION EOS1420I
HYPERION EOS730I
ונרגילה חייב.
צודק.... ההסבר שלך הכי נכון...
אם במצב נתון הסל"ד עולה מעל נקודת העבודה האופטימלית, אז הפיץ משתנה לגבוה יותר כך שהסל"ד יורד.
ולהיפך - אם המטוס מאט והסל"ד יורד מתחת לנקודה האופטימלית אז הפיץ הופך לנמוך יותר על מנת שהסל"ד של המנוע יעלה בחזרה.
בעצם זה בדיוק כמו הילוכים באוטו... מחליפים הילוכים לפי הסל"ד של המנוע... המהירות של האוטו ודוושת הגז הם רק משפיעים על הסל"ד
טעות שלי..
מדהים!
וואו. איזה יופי של דבר
עבודת הכרסום פשוט מדהימה אותי , אני יכול לצפות בסרטים כאלה שעות.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
סרטון מעניין מאוד אבל הבנתי הכל חוץ מדבר אחד...
הרכיב האלקרוני שמורכב על הלהבים(De-icing) עובד על חשמל הרי ויש לו חיבור חשמלי אבל יש רק בעיה אחת הלהבים מסתובבים אז אם זה מתחבר עם חוט או כבל חשמלי שם זה יכרך מסביב... מה שאומר שצריכה להיות דרך שבה מעבירים לרכיב זרם תוך כדי שהלהבים שעליהם הוא מורכב מסתובבים מסקרן אותי לדעת איך עובד החיבור החשמלי שם ואיך עובדים המגעים מישהו יודע במקרה?
טיסנים:
Multiplex : Twister EDF, Acro Master 3D - MS: Unique - Dulsky: Breeze 3D pro - Banana 2000 - Bonanza home made - ultimate depron - yak 54 home made - extra 330 home made
מכוניות:
LOSI: Muggy - Mugen: MBX 6T - LRP: S10 Blast BX