כמו שאתם יכולים להבין מהשם משתמש (T-Maxx...) אני התחלתי את התחביב בתור נער לפני בערך 12 שנים.
קניתי 2.5 T-Maxx, התעללתי בה ועל הדרך גם ניסיתי ללמוד - גם טכנית וגם לשלוט בעצבים כשלא הולך
בגלל סיבות כאלה ואחרות התחביב נזנח והטי-מאקס פורקה לחלקים (חלקים נמכרו וחלקם יושבים בתיק שאני שומר בקנאות מסיבה לא ברורה).
אבל עכשיו - אני רוצה לחזור.
הגעתי למסקנה עגומה שמעבר לעבודה, משפחה (בקרוב ילד ראשון) וחברים, אין לי תחביב אמיתי.
אני אוהב מכניקה וכמובן שאוהב גם דברים שזזים עם מנוע (קארטינג היה גם תחביב חזק מאוד).
קניתי קצת רחפות סיניות זולות שסיפקו את הצורך המוטורי בקטנה.. אבל אני צריך משהו אמיתי, לא צעצוע.
לכן החלטתי שאני רוצה לחזור לענייני מכוניות השלט. זה כיף, זה מגניב וזה תחביב זול יחסית לדברים מוטוריים אחרים.
מה שהכי כיף - זה שגם חבר שלי בעניין ולכן נוכל להסיע ביחד - וזה חלק גדול מהכיף.
מכיוון שאני הולך להסיע בשטח פתוח ואתגרי, חשבתי ללכת על בטוח ברמה גבוהה: Traxxas Revo 3.3
ממה שראיתי הוא אחד מהרכבים הכי נמכרים בארץ, ומכאן שכנראה שיש לו חלקי חילוף רבים (ובמיוחד בחו"ל).
בנוסף, אני מאוד אוהב את התכנון והפיצ'רים שלו - נראה שכמעט כל מה שלא אהבתי בטי-מאקס שיפרו בריבו.
במיוחד אהבתי שאפשר לראות בלייב נתונים כמו חום מנוע וסל"ד. זה כל כך חשוב (בעיני) שרוצים לכוון את המנוע כמו שצריך.
בקיצור - אני חוזר לשוק. משהו מהותי השתנה ב-10 שנים האחרונות? יש המלצות לחנויות עם מוכרים טובים ואדיבים?
אולי מישהו רוצה לצאת מהתחביב ולמכור את הרכב שלו?
תודה לכל מי שיעזור![]()