שלום לכולם
לאחרונה רכשתי רכב מסוג losi 8ight 2.0 ניטרו מיד שנייה. אני מסיע אותה בערך כחודשיים בבאשינג כדי להכיר את הרכב וללמוד בעיקר את התחביב (רכב ראשון שלי).
לאחר כחודש של הסעה שאני פחות או יותר שולט באופן בסיסי על כיוונים ניקוי ותחזוקה ורציתי ליישר קו מבחינת תחזוקה למצב מקורי של הרכב ( או לסטאפ מומלץ מהאינטרנט) לקראת הסעה במסלול.
חשבתי על שמן לבולמים 40 קדימה ו 35 מאחורה.
לדיפרנצאלים חשבתי לשים 5000 בקדמי 4000 באמצעי ו 3000 באחורי. (שוב הכל ע"פ פחות או יותר מסטאפים מומלצים שרצים באינטרנט)
עוד המלצה שרצה המון באינטרנט לגבי הרכב זה להוסיף עוד שתי נעלי קלאצ בנוסף ל 2 הקיימים כשאר ההמלצה היא 2 מאלומניום ו2 ממתכת מרוכבת.
דבר אחרון שרציתי לברר גם לגביו זה חידוש המייסבים, האם נחוץ להחליף את כולם אחת לתקופה או ללכת בגישה שאם זה לא שבור אל תגע בזה? כי סה"כ קיט מסייביים כאלה הוא לא זול (36$ כולל משלוח מ AVID RC למשל לקיט שלם)
אבל הבנתי שיש פה חברה שקונים פה בארץ ואני מניח שהרמה היא זהה למוצרים מסוג זה.
כאמור המטרה היא לא לשפר לרמה מטורפת אלא יישור קו מלא.
(קראתי הרבה פה בפורום וראיתי את ההמלצות לגבי קניה של רכב ראשון המנעות מניטרו בטח כרכב ראשון ובטח לא מחנות שתתן עזרה אבל אני חושב שחצי מהכיף ברכב זה ההתעסקות, הלימוד העצמי או דרך אנשים אחרים, ובכלל הפרוק הרכב והבנה לבד.... אבל זה רק אני משוגע)
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה רבה
זהר