1. משקפיים .. אתה יכול לבוא לראות אצלי איך רואים - זה לא כמו 800 על 600 אבל זה מספיק בשבילי, זה נחמד .. ובעיקר זול ! ההפרש במחיר הוא מאות רבות של שקלים
2. אנטנה - יש פה שרשור שאני לא מוצא לגבי הכנת אנטנה לבד. בגדול, כל חנות שמתמחה בנושא יכולה להכין לך בעבור כמה שקלים את הכבל והסופיות
3. לגבי OSD - לי יש את החיקוי של זה, בדיוק באותו מחיר, חבל לקנות את החיקוי, http://www.foxtechfpv.com/foxtech-ce...89;-p-170.html -- זה לא !! לוקח אותך הביתה זה רק מראה לך את הכיוון הביתה !!
4. לגבי השלט, אני לא מומחה בתחום אבל אני מבין מקריאה ( אתה יכול לקרוא לבד את המידע ... ) שהטווח של כל השלטים הרגילים עומד על עד 2 ק"מ במצב הרגיל, תיקח בחשבון שהמשדר וידאו מייצר "מיסוך" סביב המקלט שלך על המטוס ולכן מוריד את ה 2 ק"מ הללו למשהו פחות מזה .. כמה פחות ? .. או שאתה מחבר rssi על המקלט שלך ( אם אפשר ) ורואה ב osd מתי אתה עומד לאבד את הקשר עם הטיסן או שאתה לוקח מרחקי ביטחון ולא עובר את 700 - 800 מטר ... ( או עובר ואז מגלה בדיוק כמה הטווח ... ח ח ח )
5. ישנו מוצר שניקרה fma co-pilot אצל הסיני - זה מייצב אינפרא אדום לטיסן שיכול לעזור הרבה בקטע של להחזיק את הטיסן מיוצב בטיסה אופקית, היה לי כזה על הטיסן שאבד .. הוא פעל נהדר ! אם הוא לא היה אגב, אז עוד היה לי את הטיסן ... ( בעיקר כי הוא היה מתרסק איפה שהוא לידי ... ) לפי צפיה בסרטון של הבריחה שלי ושל הטיסה בגובה 1.2 ק"מ וריסוק ששלומי צרף, אני מעריך שהטיסן שלי עבר את 2 ק"מ גובה ... חבל ( ומזל ) שלא היה שם OSD עם נתונים כאלו.