שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 50

נושא: מהי מערכת הפלייברלסט הטובה ביותר היום בשוק?? במחיר250-500$

תצוגה בשכבות

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    226
    הודה 142 פעמים ב 66 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מהי מערכת הפלייברלסט הטובה ביותר היום בשוק?? במחיר250-500$

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    ישראל - בעיקר בגלל המחיר? האמנם?

ברשותך, אם אפשר כמובן...
    באיזו מערכת אתה בחרת להחליף את ה 3G/X שלך? -

שוב, בין הסקוקום, לביסט איקס ולויבאר - אין הרבה הבדל במאפייני הטיסה.
    הבעיה האמיתית היא שכדי שמערכת כזו תטוס טוב (כל מערכת) נדרש להבין אותה טוב ולדעת לכוון אותה מעבר ל״לגרום למסוק לטוס״.
    ההבדלים בין המערכות שצוינו לעיל כשהן מכוונות כמו שצריך הוא ממש מינורי (שכן שלושתן המערכות המובילות בשוק), כשלכל מערכת החוזקות והחולשות שלה.
    הסקוקום נותנת מענה טוב מאוד להטסה אגרסיבית (Smack Down), מאפייני הטיסה המהירה של ה BeastX הם הטובים ביותר, והוי באר נותנת מיצוע טוב מאוד של שני הנתונים הללו - אך שוב, אם המע׳ מכוונות היטב, ההבדל כמעט ולא קיים; ונדרשת רמת הטסה גבוהה מאוד (מאוד!) כדי לקבוע במה כל מערכת מצטיינת על השנייה.

ההבדלים בין 3 מערכות אלו הרבה יותר קטנים מאשר הבדל בין מע׳ סינית/טאיוונית מכל סוג שהוא למערכות הללו - שהוא הבדל תהומי, אי אפשר לטעות באף אחת מהן.
    ליאור ביום שאני אדע שאתה בנאדם אובייקטיבי במידה מועטה אפילו, אני כנראה אחליט להיכנס איתך לדיון כלשהוא בנושא, עד אז אני לא חושב שיש בכך טעם בכלל.
    אני אישית לקחתי את הנושא הזה קצת יותר ברצינות (סתם כי באמת התחשק לבדוק לעומק את הדברים) וכיום אני יש לי את כל המערכות על המסוקים שלי, כולל ה3GX.
    בסופו של דבר בחרתי במע' מסויימת... למה? כי זה מה שהרגיש לי הכי טוב גם על מסוק גדול וגם על מסוק קטן (כשיש מע' לדוגמאת הוי באר שלא יודעות להתמודד עם השינוי בגודל הפיזי)
    אולי אני יודע לכוון ואולי הרבה דברים.... אבל אני יודע מה האצבעות שלי מרגישות ומה אנשים שסומכים על המילה שלי מחפשים לשמוע מהפה שלי---- קוראים לזה כנות!
    אחלה יום שיהיה

2. המשתמשים 3 הודו ל הבוררר על הודעתו:

kondason (20-03-2012),ohadsh (20-03-2012),tomy (23-03-2012)

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •