היי,
איזה ביטוח יש לכם?
הסקר אנונימי.
מעיין
מיליס
קלוב התעופה
אין לי, "יהיה בסדר.."
אחר
היי,
איזה ביטוח יש לכם?
הסקר אנונימי.
מעיין
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
ביטוח של הפניקס ב"מיליס", עד שני מיליון שקל. רציתי עד מיליון, אבל אז שמעתי על בעיית ברגי הראש הנגזרים בטירקס 700.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
החבר'ה בפרדס הסמוך מחכים להבהרות מהקלוב. שווה להתעדכן משם כי היה דיון ארוך בנושא ומועד החידוש בקלוב מתקרב (אוגוסט למי שלא יודע).
אצל מיליס אפשר לעשות מתי שרוצים.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
ביטוח של "הפניקס" דרך מיליס. נבדק מול עו"ד ואין חורים לרעת המטיס. הכל כמובן בתקווה של לא לאמת במבחן האמת.
הערה\הארה: מבלי לגרוע מביטוחים אחרים, הביטוח של "הפניקס" כולל מגוון פעילויות תחביב ולא רק למבוטח אלא גם לבני משפחתו-יש לעיין בפוליסה עצמה לפי החלטה.
נערך לאחרונה על ידי אבי סירוטה; 04-05-2010 בשעה 07:57:31.
בברכת נחיתות טובות,
אבי סירוטה
יש לי מיליס,
כשהוא יגמר אני יעבור לקלוב התעופה
רועי צבי
הכנסו לגלריה שלי:http://runryder.com/helicopter/gallery/78716/
Eagle-3D גוף קרש
Reactor-OS 75-3D
יאק 55-גוף קרש
PILATUS PC-9
Frontier-Trainer
יאק 55 של גרנוט-דפרון
Tango-3Dחשמלי
יאק 55M -דפרון
Hitec Aurora 9 2.4GHz
ביטוח של מיליס, כבר שנה שלישית.
ביטוח של הקלוב כבר 14 שנים
מיליס שנה 4 .לא מגביל במקום ההטסה .
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
קלוב התעופה.
אני מאמין שיש להם אינטרס מובהק להגן עלי ולעזור לי במקרה ביטוחי. בביטוח פרטי זה אתה לבד מול חברת הביטוח. הסיון שלי איתם הוא לא טוב.
ארז
!!!BEWARE WE ARE IN THE AIR!!!
נערך לאחרונה על ידי eitan-ro; 04-05-2010 בשעה 14:54:14.
הנה הזדמנות שלכם לכתוב את הטלפונים של שני הביטוחים.
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 04-05-2010 בשעה 19:59:16.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
מיליס כבר כמה שנים. קודם קלוב התעופה.
אם תסתכלו בשרשור הביטוח הגדול בפורום תפוז תראו בסופו שמישהו מטעם קלוב התעופה הודיע כי הקלוב מוכן לקבל כל ביטוח צד ג' חוקי אחר.
ואם תבדקו טוב אז ביטוח קלוב התעופה הוא ביטוח קולקטיבי של ספורטאים בחברת ביטוח כמו כל חברת ביטוח אחרת במסגרת ארגון "עצמה" המאגד ארגונים "ספורטיביים" כמו ריקודים סלוניים, סופטבול וטיסנים.
בנוסף קלוב התעופה כארגון ספורטיבי דורש בדיקה רפואית על פי חוק הספורט דהיינו לגבי בסטטוס של סבא - כל שנהלמה מי מת?
ההבדל בין הביטוחים הוא שמיליס - צד ג' בלבד לפעילויות שונות עבור כל בני הבית בעוד שקלוב התעופה באמצעות "עצמה" זה ביטוח "ספורטאים" הכולל גם פגיעה עצמית (יענו אם הורדת אצבע מהפרופלור - אצל מיליס תקבל נדה ואצל הקלוב תקבל משהו)
איתי
נערך לאחרונה על ידי IttaiP; 04-05-2010 בשעה 19:04:37.
תכלס אין הבדל משמעותי בין הביטוחים, ההבדל הוא שהקלוב הוא גוף שדואג לטיסנאים והוא קיים בשביל הטיסנאים! וככל שיהיו בו יותר פעילים כך כוחו יגדל וזה יבוא לקראתנו!
בכל מקרה אתם מוזמנים לקרוא את הפוליסה של הקלוב כאן.
איתן.
אל תפגע אבל זו סוג של הטפה ולא עמדה רשמית של הקלוב.
מזכיר , משהו , את ויכוחי געש.
הייתי שמח לו אנשים היו פחות החלטיים ופשוט מפרטים את סיבותיהם האישיות לבחירת ביטוח זה או אחר.
אחרת נרד גם פה לרמת ההשמצות ועוד הצהרות כגון "אני יודע משהו שאתם לא"...
ולאייל שפירא (שפתאום מתקשה בגוגל):
www.aeroclub.org.il
www.millis.co.il
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
בלי לפתוח את הדיון, 2 הסנט שלי :
הביטוח דרך מיליס מבטח את כל המשפחה (למי שיש וחשוב לו) ואמור לכסות את מרבית שעשועי הפנאי ....
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
כבר יש פה 40 שאין להם ביטוח.
אפשר להתאגד ולהוריד את המחיר.
נדמה לי שהחוק אוסר על הטסה במרחק של פחות מ250 מטר ממקום יישוב. כנראה שהכיסוי הביטוחי כפוף לזה.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
מי שרוצה להוסיף פה תגובה מומלץ שיפנה קודם לפורום תפוז, ירד למטה בדף לשרשור הביטוח הגדול ויקרא את כולו. כמעט כל האפשרויות כבר נאמרו שם
איתי
הביטוח מכסה אותך כמטיס אישית ובתנאי שהטסת לפי כללי הקלוב והגבלות מנהל התעופה האזרחי ולצורך העניין אף אחד לא טרח לעדכנו משנות ה 70 (הענף שלנו להזכירכם עבר הרבה מאז למי שזוכר).
הביטוח של מילס מכסה אותך בכל מקום ובכל מצב קצת דומה לנוסח של ביטוח חיים (קצת מוזר) אבל בכל מקרה וכמו בכל בית משפט יש פסיקה לפי התנהגות סבירה ובלתי סבירה במקרה של תביעה לכן לא הייתי סומך עליו, לפי הנוסח שם הטסות באיזורי מגורים מכוסות.
סיכום: שני הביטוחים מנוסחים קטסטרופלית, אין הגדרות חד משמעיות לגבי תנאי הכיסוי, מה מותר ומה אסור באופן חד משמעי (אני לא מכיר מטיס שלא עבר על כללי מנהל התעופה האזרחי או בכלל על כללי הקלוב).
אין התייחסות לכלים אותם אתה מטיס, גדולים קטנים סילוניים, מסוקים, הכל מותר וללא הסמכה כלשהיא ובמיליס גם עיוור יכול להטיס ולהיות מכוסה.
מי שמרגיש טוב להסתובב עם הנייר הזה שיש המכנים אותו ביטוח שיבושם לו.
אם היה כלכלי לחברות הביטוח להוציא פוליסה נורמלית הינו רואים אותה מזמן, בנוסף היתה תחרות בשוק בין החברות ממש כמו פוליסות בתחומים אחרים, אז למה אין?
חבר טוב שלי שהוא יועץ ביטוח בכיר במגדל הסביר לי שקהל המטיסים בארץ קטן יחסית כאוכלוסיית יעד לפתיחת תוכנית ביטוחית רצינית ועניינית.
אם היתה פוליסה טובה וראויה אני הראשון שהייתי מצטרף, על בערך וחוסר וודאות אני לא חותם.
היו שאמרו לי לא פעם שהביטוח פיצה אנשים על נזקים, הכל סיפורים ואגדות, עובדות ומספרים לא ראיתי מעולם.
אנו עוסקים בתחביב שהוא פרוץ לגמרי בארץ, אין אכיפה, אין מנחתים מסודרים ומעוגנים על פי חוק (למעט בודדים), אין צורך ברישוי או הסמכות וכנ"ל לגבי הביטוח.
זו האמת לצערי
ציקי העלה נקודה מעניינת באמת.
מישהו מהפורום אי פעם הזדקק לשירותי הביטוח שלו?
ובמידה וכן - מישהו אי פעם "הוציא" משהו מחברת הביטוח שלו?
(אני לא מתכוון לסיפורי "חבר של חבר שלי" אלא משהו קונקרטי)
אני בדקתי באופן אישי וקיבלתי תשובה שלילית
חברות הביטוח המכובדות לא יכנסו לנישה פרוצה שהסיכון בה גבוה מההכנסות הצפויות לה
הם גוף עסקי וכלכלי לכל דבר.
אם הם יזהו פוטנציאל לרווח אז תראה פוליסות שצצות כמו פיטריות.
זה לא המצב, כמה מטיסים יש בסה"כ בארץ, לדעתי משהוא באיזור ה 1000 עד 1500, לא יותר וגם זה בלחץ.
תביעה אחת רצינית והם בהפסד.
הפיתרון, פוליסות יקרות ערך ואז מי יקנה ביטוח יקר?
לכן הפוליסות נראות כמו שהן נראות במחיר בהם הן משווקות
נערך לאחרונה על ידי ziki; 05-05-2010 בשעה 18:56:39.