כבעלים של DX7 מזה הרבה זמן,
אחרי מעבר לAurora9,
אני החלטתי להשאר עם ה DX7 כשלט שני!
מכיוון שסיפור ה BIND והתכנות הם באמת מאוד פשוטים, אפשר להפגש בשטח ולתת לך ל"שחק עם השלט",
אני חושב שאין כמו להתרשם מנסיון.
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אין בכלל טעם להיכנס לוויכוח הזה שוב ושוב
מאות אנשים נהנים מהמשדר הזה, וכמה בודדים הפכו את זה למסע צלב מטעמי אגו וכו'.
אבל מסתבר שיש עוד משהו מתחת לפני השטח: רוב הרוכשים DX7 לא מעניין אותם להכפיש את המתחרים ולחפש מתחת לאדמה מה ואיפה לא בסדר, ואני בטוח שאם נחפש היטב נמצא כשלים גם בפוטאבה, גם באורורה וכו' (רק בסינים ב25$ אין כשל)
ולסיכום, יש לי DX7 כמעט 3 שנים ובבית שלי עברו מאות כאלה, ומעולם, אפילו לא פעם אחת, לא נתקלתי בשום בעייה במו עיני. מה שאינני יכול לאמר על אחרים....
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
לפותח השירשור - DX7 הוא אחלה שלט שבעולם, מכל הסיבות. יש לנו כמה כאלה ב'טייסת' ואף פעם לא הייתה בעיה מלבד הבעיה הקשה של ההחלטה עם איזה טיסן/מסוק להתחיל בהטסה...
עודד אף אחד לא הפך את זה למסע צלב,ובטח לא מטעמי אגו או כל דבר אחר,אם תשים לב אף פעם לא ראיתי מישהו שפתח שרשור בכדי להכפיש את הדי איכס 7,אבל יש שפתחו שרשורים על בעיות שהם נתקלו בדי איכס 7 ובגלל זה הלך להם הטיסן או המסוק,אנחנו בסך הכל מגיבים על סמך אחרים שטוענים שיש להם בעיות,ואגב עוד לא ראיתי מישהו שהתלונן פה בפורום על בעיות קליטה בפוטאבה והלך לו הטיסן,ולהכפיש זה להגיד משהו רע על דבר שהוא טוב אבל לא במקרה הזה,המוצר הזה ע"פ תלונות של אנשים הוא לא שיא השלמות אז יש מקום לבוא ולתת עליו ביקורות.
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
אני ראיתי במו עיני טיסן 26CC צולל לתוך האדמה כשהמטיס חסר אונים - הוא כמעט תלש את הסטיקים מרוב לחץ והטיסן לא הגיב. גם לאחר הריסוק הסוללה היתה עדיין מחוברת ופעילה, היה שם ניתוק של משהו כמו 10 שניות בתקשורת הרדיו. המטיס החזיק 7C ביד.
אני חשבתי שזה קרה בגלל שהיה DX7 איזה 20 מטר משם..
יש מקום בהחלט לביקורת, אבל אתם באופן עיקבי 'צועקים' לא לקנות ולא להתקרב אל המשדר הזה ואיך נאמר בעדינות - זה מרגיש קצת מוגזם.
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 31-05-2010 בשעה 10:30:32.
אייל מה נימכר יותר מרצדס או מאזדה?התשובה מאזדה למה כי היא טובה יותר לא,היא רק זולה יותר,הרי אי אפשר להשוות אותה למרצדס,זה בדיוק היחס בין די איכס 7 לפוטאבה,הדי איכס זול יחסית מקלטים זולים ועוד הוציאו להם כל מיני חיקויים,לעומת זאת הפוטאבה יקרה יותר המקלטים יקרים אבל האיכות היא מעל הכל,ניראה לי שמיצינו את נושא הדי איכס כבר נימאס לטחון את זה שוב ושוב,תפסיקו לעלות כאן את השרשורים של הדי איכס תעשו חיפוש לפני שם כתוב הכל,ניראה לי רעיון טוב להעביר את זה לפורום אלקטרוניקה,המשך יום טוב
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
גיא,
מעולם לא הייתה בבעלותי מערכת כזו, כך שאין לי 'דעה מקצועית' כאמור.
אך ממה שסיפרו לי אדריאן ואביו יאן; לפחות על הגרסה הקודמת, עם ה-DSM (החדשה עם DSM2); יש הפרעות ויש נעילות לעיתים. המעבר לגרסה 2 הפחית את ההפרעות, אך לא לגמרי פתר אותן...
והם מעולם לא המליצו לי לרכוש אותה...
לא צריך הפרעה שנמשכת 5 דקות, כדי לגרום לטיסן 'להתקרש'... לעיתים, מספיקה גם נעילה של חצי שניה לשם כך...
ממה שאני קורא כאן בפורום (וגם בפורומים אחרים), אני מסיק שטוב עשיתי כשבחרתי לרכוש את הפוטבה שלי...
לדעתי, אין עשן בלי אש; ואם יש ספק, אז אין ספק - אני לא קונה; וזהו!
נערך לאחרונה על ידי DarZeelon; 31-05-2010 בשעה 11:17:17. סיבה: לשונית...
גיא,
לדעה מקצועית בהרבה משיכולה להיות לי; נסה לדבר עם מוטי רוכליץ, דרך הודעה אישית, או בטלפון.
אין , אין בעייות בפוטאבה לעולם
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=23124
ח-א של משדר, הכי גרוע בעולם...
![]()
יעוץ טלפוני חינם
נערך לאחרונה על ידי ללו; 31-05-2010 בשעה 12:09:53.
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
עודד
אתה לאט לאט הופך לשרלטן...
מאות שלטי DX7 עברו תחת ידיך?
בהנחה שיש 10,000 טיסנאים פעילים בארץ, ובהנחה ש 30% מהם רכשו ב2-3 האחרונות שלט,
מדובר על 3,000 שלטים. נניח ש 50% עשו את הטעות ורכשו DX7.
מדובר על 1,500 משדרים.
כלומר, רבע עד שליש מהם עברו דרכך?
עודד, אתה איש נחמד, תורם המון, אבל נעול !
מספיק כבר עם זרית החול בעיניים, יש המון בעיות אמינות עם ה DX7, אתה רק גורם נזק
לתחביב בכך שאתה ממשיך להמליץ עליו. האם אתה מקבל עליו אחוזים?
לא ראיתי ממך עד היום שום המלצה על שלט אחר!
נערך לאחרונה על ידי דניאל דקל; 31-05-2010 בשעה 12:38:24.
יש לי תמונה של קטטה בפאב (שולחנות באויר וזכוכיות נשברות...) ברקע גיא ואני יושבים בשקט על הבר ומדברים.
אני מאוד מרוצה מכל המכלול והביצועים, החסרונות לאומת ה DX7 הם סוללה מקורית (החלפתי ישר לליפו 2200 לשנה בלי טעינה) שלפי הפורומים של הגויים נגמרת יחסית מהר,
הערה: בדר"כ מדובר במי שלא ביצע מחזורי טעינה לפני השימוש!
חסרון שני: תהליך ה BIND אינו מוגדר מול מודל כמו בDX7 אלה למשדר בכללי,
כלומר אם לא קראתי את 2 הודעות האזהרה, לא בחרתי את המודל הרצוי ולא בדקתי הגאים לפני טיסה אז אני בבעיה
חסרון שלישי: מערכת יחסית חדשה בשוק...
יתרונות יש המון (פרט ל 9 ערוצים שלרוב 7 מספיק) המרכזיים לי הם:
חיווי סוללה בזמן אמת (טלמטריה - בעיקר נוח לדאונים),
תכנות נוח, מהיר, ברור ואינטואיטיבי אפילו יותר מהDX7 אבל הרבה יותר,
גמישות בבחירת המתגים והוספת תכונות לכפתורים (למשל כיוון דיפרנציאל למאזנות בזמן טיסה ללא כניסה לתכנות!),
טוב יש הרבה, נראה לי שאכתוב סקירה בקרוב ולא בשרשור על DX7.
נ.ב. - להייטק עדיין אין מקלט 2 גרם או אפשרות ל BNF של ספקטרום.
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
יעוץ טלפוני חינם
הנה משהו שטרם הבנתי.
אז מה אם מדובר בטכנולוגיה הזוהרת של ה- 2.4, זה לא אומר שלא צריך לבצע בדיקות מפעם לפעם במקום ישר לקפוץ. כל אחד מכם שדואג לטיסן/מסוק שלו, ידאג תמיד לבדוק שהכל במקום, מחובר כהלכה, ועובד. למה - כי הטיסן/מסוק עולים השמיימה ואף אחד לא רוצה לאבד איזה סרוו או פניון באמצע טיסה. אז נכוןןן, גם את השלט (מה לעשות) צריך בדוק מפעם לפעם. יש RANGE CHECK יש MONITOR - כלים חשובים מאוד והכרחיים.
לפעמים כדאי להסתמך על אינטואיציה ולא רק על הטכנולוגיה.
* אני מזכיר לכולם מה היה ב-FM (רעשים וכו').
שלומי הירט - אחד שמטיס!
-------------------------
Hyperion Yak 55 25e
E-Flite Blade 400 Stock
Spektrum Dx6i
-------------------------
תגיד לי מי החברים שלך,
ואני אספר להם מי באמת אתה.
מה אם כל אלה שמתלוננים עד עכשיו בפורום שפתאום לא היה להם קליטה וריסקו,מה הם ממציאים את זה,כבר כתבתי פעם כל אלה שמטיסים מסוקים הטווח טיסה הוא קצר בין המטיס למסוק כנ"ל טארק ועדיין יש להם בעיות מי אמר שאין,בוא לא נישכח שכל המשתתפים בתחרויות יש להם ספונסרים שזה החברות עצמם,אז השלט בחינם כולל המסוק הציוד וכל מה שנילווה,אז למה שלא יקחו,למה אין אלופי עולם בטיסנים מהירים ג'טים שטסים במהירויות גבוהות 300 קמ"ש ומעלה עם שלטים כאלה,תראה לי מי מהם יש לו ביצים להטיס עם שלט כזה,ומאין לך שלטארק אין תקלות,אם יש לך תשובות אם הוכחות למה שכתבתי אשמח.
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
לג'טים לא מספיקים 7 ערוצים.
אני בהחלט ראיתי סרטונים של ג'טים וג'איינטים שמוטסים ע"י JR9303 ו JR12 ערוצים.
יש לי dx7se כבר במשך שנה ואני מטיס איתו טיסנים ומסוקים כולל יאק 50cc ומעולם לא נתקלתי באיזו שהיא בעיה, אפילו הכי קטנה!
לדעתי הוא שלט מ-צ-ו-י-ן
דרך אגב.. שימו לב בסרטונים של אלן סזבו אם איזה שלט הוא מטיס![]()
לא נמאס לכם להתווכח על שלט שעובד מצויין ???