ציטוט נכתב במקור על ידי HeliDraco צפיה בהודעה
היו לי כמה מקרים שבהם שפת ה-0 של מד הפיטץ' (המאופס) הייתה מקבילה לפלייבר, אבל הלהבים לא היו ב-0, פשוט כי הפלייבר עצמו לא היה מאוזן. או יותר חמור - אתה רואה זוית בין הפלייבר למד פיטץ' ולא יודע האם זה בגלל בעיית כיוון (אורך לינקים) או פשוט בגלל שהפלייבר ברח לך מאיזון.
אני מסכים שלמשטח שהמסוק עומד עליו אין השפעה על כיוון הפיטץ', אבל עדיין חושב שיש למצוא רפרנס ברור לאיזון הפלייבר (90 מעלות לציר הראשי או פילוס).

שוב- דעתי בלבד...
פלייבר מאוזן משמע אורך שווה משני צידיו של הציר הראשי, לנתון הזה אין משמעות בכיוון הפיצ' אלא לסימטריות מכלול הראש בלבד בזמן שהוא מסתובב ומהווה ג'ירו מכני ולכן פלייבר שברח לך מאיזון לא אמור לגרום לשינוי בפיצ'ים של המסוק בזמן מדידה או שאני לא הבנתי אותך נכון.
בנוסף כשניגשים לכיוון פיצ'ים מוודאים קודם כל שהאיפוס המכני של הלינקים של הראש מכוונים לאורכים הנכונים ומדוייקים ברמת כל זוג תואם.
אם אתה מסכים שלמשטח שהמסוק עומד עליו אין השפעה אז למה אתה משתמש בפלס? הרי שהוא מיותר לחלוטין.
דע לך שקיבוע הפלייבר ב 90 מעלות לציר רק נועד להקל עליך בבדיקת הפיצ' ולשחרר אותך מהצורך להחזיק את הפלייבר כשאתה מנסה להיות מקביל אליו עם מד הפיצ' זה כל תפקידו.
אם לא תצליח להיות מקביל לא תקבל תוצאה מדוייקת לעולם ולא משנה שהפלייבר נעול לציר או לא.