אני אנצל את השרשור ואשאל לגביי המערכת הזו של 900mzh ויש לי שתי שאלות בנוסף, הראשונה מה עדיף 5.8 או 900? אם אני לא טועה 900 זה לסוללרים ולכן יכולה להיות בעיה. שאלה שנייה מה ההבדל בין NTS ל PAL מה עדיף צה צריך ולמה זה טוב בכלל?
אני אנצל את השרשור ואשאל לגביי המערכת הזו של 900mzh ויש לי שתי שאלות בנוסף, הראשונה מה עדיף 5.8 או 900? אם אני לא טועה 900 זה לסוללרים ולכן יכולה להיות בעיה. שאלה שנייה מה ההבדל בין NTS ל PAL מה עדיף צה צריך ולמה זה טוב בכלל?
אלא אם אתה מטיס 10 ס"מ מהעמוד הסלולרי .. לא תהיה לך בעיה.
PAL ו NTSC זה שיטות "מריחת" התמונה על המסך .. לא משנה כל כך כי את המסכים שלנו אנחנו קונים ברשת ולכן הם לא דווקא מותאמים לישראל ( PAL )
רוב התקני הצפיה יודעים לקבל גם וגם ...
היתה פעם גם SECAM אבל זה תקן ממש ממש לא נפוץ.
יש הרצאה מעניינת של ranlevi.co.il על הנושא הזה למי שמעוניין
המערכות המיקרוסקופיות האלה ממש יקרות בהשוואה לרגילות לכן זה לא אטרקטיבי במיוחד, והמסוק שלי טס באופן סביר כשחובר אליו אייפוד טאץ שמשקלו בערך 100 גרם. אז בחישוב פשוט לפי מה שכתוב בהסיני משקל המשדר הוא 18 גרם המצלמה של סוני עוד 18 ביחד 36 גרם בלי הסוללה למשדר. גיא אולי תוכל להסביר איך לחבר את הסוללה הרגילה של המסוק למשדר כי יוצא מהסוללה רק כבל חיבור אחד ונשמע לי די מסוכן להתעסק עם הלחמות בסוללות לתיום (שלא תתפוצץ לי ביד) אבל זה הפתרון הכי ריאלי כמו שהרבה אומרים פה אז אני אעשה מה שצריך.