התפנה לי שלישי בבוקר ..
התפנה לי שלישי בבוקר ..
גיא, דרימר, חגי, איייל, רועי - יכולים בשלישי בבוקר?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אני לומד בשלישי...![]()
היו לי איבודי וידאו ב 100 מטר היום
אני חייב לפתור את זה לפני ...
יש למישהו רעיונות ?
יום שלישי טוב יותר כי בשני עדיין צפוי גשם
שלישי רחוק
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מה ניסגר ?
שני או שלישי ?
אני צריך להערך מבחינת ציוד.
מחר נראה שיהיה עוד גשם בבוקר...
מה לגבי מחר ?
אני יכול מאזור 8 וחצי , תשע.
בואו נגיד חוות רונית ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אני חושב שאפשר אבל אני לא אגיע לפני 10 פלוס פלוס פלוס ...
מחר יותר מתאים לי
בילינו את הלילה במיון![]()
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 21-11-2011 בשעה 09:00:55.
התחרפן לי היום ה osd
משהו מוזר ביותר !!
יפה.... ממש אולפני jcs
שרון מבריז מחר
מישהו מתכונן להגיע או שאני מוצא את עצמי שם לבד מחר בבוקר ?
( שם = איפה שפעם הקודמת )
איפה זה שם שהייתם בפעם הקודמת? אני מחר בחופש אז יש מצב שאצטרף רק בשביל להפעיל תדרים מקבילים ולראות אתכם נכנסים לפאניקה.
יאללה - יום חמישי אני בא (אבל רק אם זה בבוקר מוקדם). תומר - מתי אתה מגיע ? חייבים להיפגש
חמישי אני באיזור המרכז,
אשמח לקפוץ...![]()
.Itay.
שרון / חגי / גיא / רועי / ...
אף אחד מכם לא בא מחר ?
סתם סחבתי את כל העניינים מחיפה?
גיא - אם אספיק אולי אבוא אלייך שלא תהיה לבד, מסכן.
את תרסק כלום עד שאני בא - אני רוצה לראות![]()
גיא, לילה במיון בגלל כמה אותיות על הOSD?
רפואה שלמה ונתראה ביום למישי
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
גיא - אחלה סירטון! גמני רוצה להטיס בים... הכול נגמר בסדר במיון?
יאללה, חמישי 8 בבוקר מפגש. תומר ואיתי באמת פרצופים שרציתי לפגוש ממזמן...![]()
חבר'ה .. הכל בסדר תודה.
תעלול אקרובאטי מתוחכם ומיותר שניגמר בפזצט"א מטורפת .. קצת לידוקאין, 5 תפרים והגברת כבר היתה בבית הספר למחרת ... רק אבא שלה היה עייף מת.
לגבי חמישי .. אני מגיע מחיפה אז מוקדם זה ספוראדי למדי ותלוי בתנועה ... אני מניח בסביבות 9 וחצי.
לגבי ה OSD .. לא מצליח לשחזר את התופעה אז אני בנתיים מתעלם ממנה ... במקרה הכי גרוע, חיפשתי סיבה לקנות ET או RV..
לגבי הים. יום מגניב ללא רוח בכלל. ללא אנשים בים מעבר לבודדים ... ריסוק מטורף בגלל הזדקרות ששרט לי את עדשת המצלמה... ( רואים מריחה באזור האמצע מעל למרכז בתמונה )
הוזמנה עדשה חדשה .. והמצלמה עברה למושב האחורי.
מחר גשם ... ( לפחות לפי התחזית )
מי בא להברזה של שעה או שעתיים לאזור הר הזבל ?
עכשיו