שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 16 מתוך 16

נושא: זנב מיטלטל ימינה ושמאלה בהוריקאן 425

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    4
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: זנב מיטלטל ימינה ושמאלה בהוריקאן 425

עודד, יש סיכוי לא רע שאתה צודק במה שאתה אומר אבל יחד עם זאת ישנה בעיה אחרת והיא וויברציות במסוק ואולי אם אחליף לספרטן שהוא פחות רגיש הבעיה "תיפתר" אבל בזה בעצם אנחנו לא פותרים את הבעיה אלא מטאטים אותה מתחת לשטיח ומתישהוא היא תצוץ בחזרה וסיכוי טוב שבאוויר.
    לכן אני רוצה לטפל בבעיה מהשורש, וזה אומר לפתור את הבעיה של הוויברציות, לגבי הסוללה כן היא הדוקה מאוד ועם סקוטץ היא לא זזה, לגבי האב כמו שאמרתי החלפתי שלוש ולא פתר את הבעיה אחד מהם היה חדש לגמרי.
    מה עוד יכול להיות???אני משום מה חושד בחגורה מישהו יכול לשלול או לאשש אפשרות של וויברציות עקב חגורה מתוחה/רפויה מידי?
    Yehuda Bitton
    Aurora 9 2.4Ghz
    T-rex 450 DFC
    T-rex 700E DFC

תודה!
    10
    הודה 30 פעמים ב 25 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי yehuda.bitton3 צפיה בהודעה
    עודד, יש סיכוי לא רע שאתה צודק במה שאתה אומר אבל יחד עם זאת ישנה בעיה אחרת והיא וויברציות במסוק ואולי אם אחליף לספרטן שהוא פחות רגיש הבעיה "תיפתר" אבל בזה בעצם אנחנו לא פותרים את הבעיה אלא מטאטים אותה מתחת לשטיח ומתישהוא היא תצוץ בחזרה וסיכוי טוב שבאוויר.
    לכן אני רוצה לטפל בבעיה מהשורש, וזה אומר לפתור את הבעיה של הוויברציות, לגבי הסוללה כן היא הדוקה מאוד ועם סקוטץ היא לא זזה, לגבי האב כמו שאמרתי החלפתי שלוש ולא פתר את הבעיה אחד מהם היה חדש לגמרי.
    מה עוד יכול להיות???אני משום מה חושד בחגורה מישהו יכול לשלול או לאשש אפשרות של וויברציות עקב חגורה מתוחה/רפויה מידי?
    תיראה עם בלי להבי זנב אין רעידות זה אומר דבר אחד זה ציר\להבים\האב\גריפים עם זה באמת כלכך מסובך למצוא איזה מהם הוא הגורם פשוט תחליף את כולם
    קשה לי להאמין שזה מיסבים עם זה מיסב שמרעיד את הזנב חזק סביר להניח שהחופש שלו כלכך גדול שאין סיכויי שלא תשים לב בבדיקה זריזה

כול דקה שאתה מרעיד את המסוק שלך ככה אתה עושה נזק לאלקטרוניקה ולמכלול הזנב כולו עדיף פשוט להחליף במקום להתעסק להרעיד את כול המסוק ופתאום לגלות חופשים בסרוו מהוויברציות ...

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי yehuda.bitton3 צפיה בהודעה

אתה מוזמן אלי ונראה שבמבט משותף על המסוק נמצא מהר את מקור הוויברציה. וברור שזה משהו שחייב פתרון לפני כל דבר אחר
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

נושאים דומים

1. בקר אחורי שמאלי מתחמם + קוואד מושך אחורה ושמאלה תצורת X
    על ידי oren_ben_nun בפורום רחפנים מרובי להבים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-07-2012, 08:20:06
  2. [שאלה] מסוק שמתקן זנב אוטומטי לפי פניה שמאלה ימינה.
    על ידי Ts7 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-06-2011, 11:18:43
  3. הסיני לא מקבל מיילים יותר ?!
    על ידי guy1a בפורום פורום משלוחים, מכס וחנויות מחו"ל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-06-2011, 09:06:29
  4. [שאלה] בריחת זנב ימינה ב450
    על ידי dror_z בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-12-2010, 12:54:13
  5. [שאלה] שילוב פניה ימינה או שמאלה עם זנב