תגובה: מנגנון זנב של 250.

נכתב במקור על ידי
Friman
כידוע מהנדס אני לא אבל אני לא בטוח מתן שחישובי הסל״ד שלך נכונים. מהירות הסיבוב האופטימלית ללהבי זנב של מסוק היא לייצור דחף מתאים להתנגד למומנט הסיבובי של הרוטור הראשי, לא בכדי לייצר עילוי לכלי. אני לא יודע אם הכח שמייצרת דיסקת הזנב בהתנגדות לרוטור הראשי יספיק לעילוי הקוואד שלך בהינתן 4 דיסקות כאלו... כמובן ששיקול מהירות הסיבוב האופטימלית קשור גם בחוזק הגריפים וביכולת שלהם לתפקד ביעילות בלי להינעל ובלי להתנתק אבל גם כאן השימוש בלהבי 500 על גריפים של 450 מסבך את העניינים, אני לא בטוח שניתן להניח שבמהירות המומלצת לרוטור זנב של 450, בשימוש עם להבי 500, הגריפים עדיין יתפקדו כמו שצריך בעומס ולא יתנתקו, יינעלו או יתעקמו

.
מהירות הראש של טירקס 500 היא בין ה2500 ל2800 בערך (ויש כאלו שעולים גם עד ל3000) והRATIO של הזנב הוא 4.68. אז 2600X4.68=12,160 (בערך) אז אז להבי הזנב מסתובבים בסביבות ה12,500. אז איפה למה החישוב לא נכון?
ואם כתוב לדוגמא בנתוני המנוע שעם פרופ 7' הוא מפיק בערך 400 גרם דחף. אז להבי זנב בגודל הזה יפיקו בערך את אותו הדחף לא?
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.