לדעתי הדבק הכי טוב למשימה הזו הוא בכלל דבק גורילה. מדובר בדבק חזק מאוד, גמיש (בניגוד ל-CA שלדעתי יתקלף אחרי שימוש קצר) וממלא נפחים (ציינת שכס"מ כבר חסר). יש לך פה סקירה נרחבת על השימוש בדבק הזה למוקצפים:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=61352
הייתרון הגדול הוא שהדבק הזה מתנפח כדי למלא חללים, את הצורה הרצויה אתה מקבל על ידי הגבלת מרחב הנפח (ראה בסקירה) או על ידי חיתוך הסגמנטים המיותרים על ידי סקלפל\סכין יפאנית.
אם אתה מאזור הרצליה אז ראיתי שלחנות הרצליאנית יש את המוצר (לפי האתר בגרסתו החומה, צור עימם קשר לשאול אם יש את הגרסה השקופה\לבנה. אני אישית מעדיף את גרסתו הלבנה - במיוחד על טיסן לבן) במחיר של 50 שקלים כולל משלוח (ניתן לאסוף עצמית ב-40). אסור לשים לינקים לחנויות ישראליות פה אז תקבל את הלינק בפרטי או תמצא אותם באתר השוואת מחירים לפי "דבק גורילה".
אם אתה מאזור רחובות ו/או אין להם בחנות גירסה לבנה אז אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי...
בהצלחה!