ציטוט נכתב במקור על ידי bendisar צפיה בהודעה
האם הלהבי זנב שלך שרוטים? תעלה אולי תמונה של איך הם נראים עכשיו
יכול להיות מאוד שבזמן שהמסוק הסתובב סביב עצמו הזנב פגע ברצפה? אם כן זה כנראה מה שטחן לך את גלגלי השיניים
למה אתה מתכוון שהרצפה הפריעה לזנב להסתובב? משהו נגע בלהבי הזנב בזמן ההמראה? או שפשוט המסוק עצמו לא יכול לסבסב ימינה ושמאלה?
אם משהו הפריע ללהבי הזנב להסתובב- יש מצב שזה מה שטחן לך את גלגלי השיניים
אם אתה חושב שעצם העובדה שהמסוק עצמו לא יכל להסתובב- זה לא יכול לגרום לגלגלי שיניים להיטחן, הם עומדים בעומסים הרבה יותר רציניים בזמן טיסה.

כשאתה אומר שהמסוק הסתובב סביב עצמו, האם הוא הסתובב סביב עצמו מהר מאוד?
יש לך שני דברים לבדוק:
1. האם הסליידר של הזנב זז לכיוון לפי הסטיק שלך? -הטיית סטיק שמאלי ימינה (נגד כיוון המומנט) גורמת לסליידר של הזנב לזוז לכיוון תיבת הזנב
2. האם הג'ירו מתקן בכיוון הנכון? -סיבוב המסוק נגד כיוון השעון ללא הטיית הסטיק השמאלי (ביחד עם כיוון המומנט) גורם לסליידר של הזנב לזוז לכיוון תיבת הזנב- כדי לפצות

אם הגירו מתקן הפוך הוא יגרום למסוק להסתובב סביב עצמו מאוד מהר-בגלל שהוא מתקן בכיוון ההפוך ופשוט מחמיר את הסטייה.

במסוק שלי אני הוספתי חתיכת דיקט שתשמש כסוג של שייבה בין התושבת האחורית של המגלשיים לבין המגלשיים עצמם, זה גורם לכל הגוף של המסוק לקבל קצת הטייה קדימה, וככה זה מרים את הזנב קצת מעל הקרקע
הלהבי זנב הטירקס 450L מאוד קרובים לקרקע, והסנפיר זנב עצמו קצת קצר מידי
הנה תמונות של להבי הזנב:
Click image for larger version. 

Name:	Image1466247709.180538.jpg 
Views:	779 
Size:	236.0 קילובייט 
ID:	139631Click image for larger version. 

Name:	Image1466247731.707402.jpg 
Views:	798 
Size:	246.4 קילובייט 
ID:	139632

כשהוא הסתובב הוא נגע ברצפה כי מיד הנחתתי אותו.
הכוונה שלי ב׳הרצפה הפריעה׳ זה שהדשא היה קצת גבוהה וראיתי שזה לא מסתובב חלק ( רצפה לא ישרה לגמרי).

עכשיו שהעברתי את הrudder לרברבה כשאני מזיז את הסטיק השמאלי ימינה זה נראה כך:

Name:	Image1466248164.998533.jpg 
Views:	790 
Size:	311.8 קילובייט 
ID:	139633

כשאני מסובב את האף של המסוק שמאלה אז עכשיו זה שקול לזה שאזיז את הסטיק השמאלי ימינה. כמו שרואים בתמונה מעל.

אני כבר מבין כמה טעויות שהיו לי:
א, לדעתי בשלט היה צריך את הrudder להגדיר לרברס.
ב אני רואה שעכשיו הסרבו של הזנב דיי השתחרר. לא ברור לי למה הוא לא היה מחוזק מספיק

Name:	Image1466248559.760517.jpg 
Views:	780 
Size:	289.0 קילובייט 
ID:	139634
סיכוי טוב שזה מנע ממנו להתנגד למומנט.

עוד דבר אחד.
כשאני בשלב f בביסטיקס, אז באמת ניתן לבדוק איך מגיב הזנב לסיבוב המסוק. אבל במצב רגיל (מוכן לטיסה) זה לא קורה.. כשאני מסובב את המסוק הוא לא מתקן.. תקין?

תודה רבה

Sent from my iPhone using Tapatalk