ציטוט נכתב במקור על ידי adibenbasat צפיה בהודעה
מהירות הקול עם דחף 0.33ק"ג..???
דחף כ-40% ממשקל הטיסה..על מה אתה מדבר? לפי הנתונים האלו אני מתפלא שהטיסן בכלל ממריא..
אם אלו הנתונים המדויקים אז 4 תאים זה מינימום! ממש לא מקסימום, ובטח לא מהירות הקול..
ודבר נוסף, יצרנים של קיטים כאלו בדרך כלל שמים את הסטאפ הכי "קמצני" שהם יכולים, אם הדחף של הסטאפ של היצרן הוא כ-40% ממשקל הטיסה,
זה אומר שהטיסן יכול הקשי לטפס בזווית מאוד כהה,
ובטח לא מסוגל לעשות תמרונים פשוטים,
על לופ אפשר רק לחלום..

ודבר נוסף, למען הסדר הטוב..
תתפלא, מי שאוהב להטיס טיסנים מהירים זה לא אומר בהכרח שהוא לא נהנה מטיסנים שלא טסים "במהירות הקול", בבקשה אל תקטלג אותי, העצות שלי מיועדות לטובת שואל על פי לצרכיו, תודה.
אני בהחלט מכבד את יכולותיך ואפילו כתבתי את זה במפורש. אבל עדין, אתה חוזר ואומר שאתה מתפלא שהטיסן בכלל ממריא ואילו השואל ועוד רבים מאוד שקנו את הטיסן מאוד נהנים ממנו (נכון, יש אולי מקום לשיפור) על אף הביצועים הפושרים (לטעמך).
אז יש שתי אפשרויות, או שאתה מבין פחות ממה שאתה חושב (וזה לא כדי לפגוע אלא כדי שתחזור "ללמוד" שגם עם פחות כוח אפשר להסתדר) או שכדאי שההמלצות שלך יהיו פחות חד משמעיות לחומרה..... כי ברוב רובם של המקרים יצרן הטיסן מבין בכל זאת יותר טוב. אף אחד לא יסתכן בשווק של משהו עלוב שיגרום לו רק הפסדים, ועובדה שהטיסן מקבל ביקורות טובות.
ושוב, אני יודע שאתה טיסנאי טוב עם "ידים" טובות ואני בפרוש לא כותב כדי לפגוע, ההיפך.