תגובה להודעה: איזה פרופ מומלץ לשים על מנוע ווברה 50?

נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
דר עד כאן דיברת לעניין חבל שתתחיל עם ספקולציות ללא שחר ובסיס.
את תיאוריית הקונספירציה אפשר להשאיר לחברה של NASA עם הנחיתה על הירח, היתה - או לא?
אחת הבעיות שלנו כציבור טיסנאים היא שאנחנו יודעים יותר טוב מכולם - כולל מהיצרן עצמו, שהרי בטוח "רוצה לדפוק אותנו". אותה גישה שמאפיינת אותנו כציבור גם ברכישות בחנויות בארץ, אותה גישה שדפקה אותנו וכנראה עוד תדפוק אותנו רבות.
לפעמים מיטשטש לאנשים הגבול הדק שבין צרכנות חכמה ללכת עם הראש בקיר.
ולענייננו, תרצה או לא - אני על יצרן אוסטרי משובח כמו WEBRA סומך בעיניים עצומות.
לא הייתי שותף בתהליך ההנדסה או הייצור של המנוע שלהם ולכן אני סומך על אלו שכן היו שהם יודעים מה הם עושים/ממליצים. אם חשקה נפשי בניסיונות כאלו או אחרים - אין עם זה שום בעיה, ואף אני מבצע כאלו בעצמי לא מעט!! אך מידת ההגינות אומרת לשמור את הניסויים הללו לכיסי, ולא להמליצם לאנשים אחרים תוך גרימת נזק פוטנציאלי לציודם ו/או לכיסם של אלו שיקחו את המלצתי.
לילה טוב,
ליאור
מסכים עם לב"ע. יש יצרן ויש יצרן. "תיאוריות קונספירציה" כאלו ואחרות קיימות(ואני מכיר אישית ולעומק יצרן של מוצר כלשהו שתכנן, שיפר וייצר מוצר כל כך טוב עד שלא היו בו כלל תקלות ואחרי כחמש שנות שימוש חזר לתכנון המקורי כדי למכור חלקי חילוף!)לפעמים, מה לעשות, היצרן לאו דווקא רואה את האמינות\ביצועים לעיני רוחו. סופרי האפונים קובעי מדיניות באותה מידה אם לא יותר ממחלקות הנדסה ופיתוח.
מצד שני יש את הניסיון הנרכש בעולם לאורך שנים, טיסנים, סוגי ומקומות הטסה וטיסנאים שונים ומשונים. לניסיון שכזה אין תחליף. בסופו של דבר כל אחד יעשה מה שנראה לו מתאים או לחילופין ילך אחרי העדר או "מורה נבוכים" כזה או אחר.
אגב, ה Webra 50 speed שלי מצוייד ב APC 12X6 ושניהם יחד מושכים מצויין Pulse 50 של מוסך 9.
נערך לאחרונה על ידי אבי סירוטה; 09-10-2009 בשעה 00:29:40.
בברכת נחיתות טובות,
אבי סירוטה