שמות משתמשים לתיוג

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 26 עד 50 מתוך 50

נושא: מהי מערכת הפלייברלסט הטובה ביותר היום בשוק?? במחיר250-500$

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Question תגובה: מהי מערכת הפלייברלסט הטובה ביותר היום בשוק?? במחיר250-500$

ציטוט נכתב במקור על ידי הבוררר צפיה בהודעה
    כשיש מע' לדוגמאת הוי באר שלא יודעות להתמודד עם השינוי בגודל הפיזי
    אפשר לקבל הסבר?

2. המשתמשים הבאים אמרו תודה לziki על הודעתו:

lior_bar_ami (20-03-2012)

תודה!
    19
    הודה 68 פעמים ב 34 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מהי מערכת הפלייברלסט הטובה ביותר היום בשוק?? במחיר250-500$

זיקי.....
    פגעו לך בוי באר......כדאי שתחשוב על 3GX 2.0 - אז באמת תדע שיש לך מסוק בידיים....

או שתעבור לבלי סטינקס....רק שים דאודורנט...........
    מוטי ואקנין
    [COLOR="Blu
    TREX-700N[/B]

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי motti-74 צפיה בהודעה
    זיקי.....
    פגעו לך בוי באר......כדאי שתחשוב על 3GX 2.0 - אז באמת תדע שיש לך מסוק בידיים....

או שתעבור לבלי סטינקס....רק שים דאודורנט...........
    לא פגעו לי בכלום, אני לא ממומן וקונה את הרכיבים במחיר מלא.
    את המערכת שלי (V-BAR) בחרתי לפני שנתיים, מרוצה ממנה עד הגג, מאז היא רק הולכת ומשתבחת עם ממשק משתמש מתקדם ופונקציות מעניינות שאין למערכות אחרות שבמשך התקופה הזו צצו, יצאו בהצהרות ולא סיפקו את הסחורה ובכלל סוס מנצח לא מחליפים.
    היא אומנם יקרה יותר מהשאר אבל מה לעשות שעד היום זו המערכת היחידה שמשלב הסטאפ הבסיסי במסוק חדש היא נותנת את התוצאות המידיות הטובות ביותר כמעט ללא שום צורך בביצוע אופטימיזציות למיניהם וכיוונים נוספים.
    ממה שידוע לי גם הביסאיקס כזו (מה לעשות מדובר בגרמנים) ובשלב זה אני לא רואה את עצמי עובר למערכת אחרת, גם לא במסוק הבא !
    את הכיוונים אני אוהב לבצע בשלב ההרכבה והסטאפ של המסוק, בשטח אני מעדיף להתרכז בלהטיס נטו.

תודה!
    9
    הודה 4 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Beastx לנצח. הטובה והמשתלמת ביותר.
    oov studio
    הפקות מוסיקליות ועיצוב סאונד
    www.oovstudio.com
    052-2723811

6. המשתמשים הבאים אמרו תודה לoov על הודעתו:

lior_bar_ami (20-03-2012)

תודה!
    730
    הודה 1,100 פעמים ב 464 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אוהד, עם אתה עומד לפני דילמה, אז מה בקטע בלשאול על תקציב בין 250-500 דולר ?

לא כדאי לשאול כבר מה הכי כדאי וזהו ?

השמועות הן על מערכת חדשה הנבדקת בימים אלו בדרום בשם :"תותיבר" הלו היא ה-SK540 , גרסא חדשה של סקוקום במחיר מתחרה....

אלו ההמלצות שלי לפי מחיר חו"ל, כולן מעולות:

SK720 עולה 400 דולר
    VBAR 5.2 + שידרוג פרו - עולה 365 דולר (45 דולר לשידרוג)
    BEASTX V3 - עולה 220 דולר

מערכות אחרות:

3GX, לא אוהב אותה הטסתי כמה טיסות ניסיון עם מסוק של חבר, אבל פה בארץ הדעות חלוקות, ויש את הגרסא החדשה שלהם (גרסא 2) , מחכים לפידבקים
    GT5 - מערכת חדשה של THUNDER TIGER, די זולה ~180 דולר, אין מספיק חוות דעת עליה פה בארץ, אני מכיר חבר טוב שקנה אותה ואני מחכה לשמוע ממנו עליה.
    פוטבה CGY750 - רק דברים "רעים" שומעים עליה, לא הייתי נוגע בה, למרות שיכול להיות שהלטאה יחלוק עליי,אבל אין לי ניסיון מוחשי איתה.

על המסוקים שלי יש VBAR 5.1 ו 5.2 , אין שום סיבה בעולם שאני אחליף אותן.

החלטת?

8. המשתמשים הבאים אמרו תודה לguyro על הודעתו:

ohadsh (20-03-2012)

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הגעתי למסקנה שכמה שפחות אנשים ישתמשו ב V-BAR כך כמות השאלות בשטח תקטן אז אל תקנו V-BAR, יש מערכות אחרות.

10. המשתמשים 2 הודו ל ziki על הודעתו:

guyro (20-03-2012),שחר לזרוב (20-03-2012)

תודה!
    64
    הודה 108 פעמים ב 74 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציקי תיזהר... אני אתחיל לשאול ויש לי המווווווון שאלות
    ח ח ח ח
    אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה

אין כמו יום שישי בדשא....

תודה!
    85
    הודה 153 פעמים ב 91 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לכל אחת ממערכות הפלייברלס שהוזכרו כאן יש את הייתרונות והחסרונות שלהן.

אני אישית מטיס עם V-BAR בשני המסוקים שלי (אחת מלאה ואחת מיני) וכמו שזה נראה עכשיו - לא אחליף אותן לשום דבר אחר בחיים.
    לפני ה-V-BAR נלחמתי וסבלתי קשות עם ה- GY-750 של פוטאבה. המלצה שלי - אל תתקרב אליה !!!!!!

כמו שאני רואה זאת - יש היום בשוק 3 מערכות פלייברלס מעולות - V-BAR, BEASTX, SKOOKUM. לא תטעה עם אף אחת מהן.
    אין מערכת פלייברלס שזהה לאחרת, לכן - כדי לדעת מה הכי טוב בשבילך ומה מרגיש לך הכי נוח - אתה צריך להטיס כל אחת ואחת מהמערכות האלו.
    רק קח בחשבון שלמערכת פלייברלס שי פרמטרים רבים מאד מאד מאד . . . שאפשר לכוון, כך שבסופו של דבר מה שנוח ומתאים למטיס אחד, לא יתאים ולא יהיה נוח לאחר.

אני אישית לא ניסיתי את ה- BEASTX וגם לא את ה-SKOOKUM. אחרי נסיון מר מאד עם ה-GY750 של פוטאבה החלטתי לא לקחת שום סיכון ולקנות את המערכת הוותיקה ביותר בשוק שמלבד המחיר הגבוהה, שמעתי עליה רק דברים טובים.
    מסיבה זו בלבד - אם מישהו ישאל אותי על איזו מערכת אני ממליץ אני אגיד - V-BAR בלי שום היסוס.
    אבל - וחשוב לי להדגיש, שאין בהמלצה הזו שלי כדי לאמר משהו רע על שתי המערכות האחרות שהזכרתי כאן. תותי קורע למסוקים שלו את הצורה עם ה- SKOOKUM בלי שום בעיה. על ה-BEASTX אני שומע רק דברים טובים גם בארץ וגם על פי דיווחים בחו"ל.

כמו שאמרתי - לכל מערכת יש את הייתרונות והחסרונות שלה.
    מבחינת אמינות - שלושת המערכות אמינות מאד.
    ההבדלים בין המערכות מלבד התחושות בטיסה מתבטאים בין היתר במחיר, בממשק (איך מכוונים את המערכת ובאמצעות איזה מכשיר), בדרך ההתקנה (סנסור נפרד או משולב), בתמיכה של החברות השונות (וכמובן היבואנים לארץ), בפונקציות שקיימות במערכת או בממשק, בפרמטרים שניתן לכוון וכו' וכו' . . . .

מה שלא תבחר - זו תהיה בחירה נבונה ולא תצטער עם אף אחת מהמערכות הללו.

Gaui X7
    Scorpion Power System

V-Bar 5.2 Pro
    Futaba 8FG

13. המשתמשים 3 הודו ל שחר לזרוב על הודעתו:

lior_bar_ami (20-03-2012),ohadsh (20-03-2012),wonderd (20-03-2012)

תודה!
    237
    הודה 35 פעמים ב 33 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

600 3GX
    3GX 450

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ohadsh צפיה בהודעה
    חכה קצת, עוד מעט סוף עונה.

תודה!
    85
    הודה 153 פעמים ב 91 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ohadsh צפיה בהודעה
    אני הייתי קונה כאן: http://www.helikraft.com/Mikado+Mode...s/MIKADO+VBar/

תבדוק עלויות כולל משלוח !!!

Gaui X7
    Scorpion Power System

V-Bar 5.2 Pro
    Futaba 8FG

תודה!
    237
    הודה 35 פעמים ב 33 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אתה מסתלבט ציקי ח ח ח
    600 3GX
    3GX 450

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי הבוררר צפיה בהודעה
    ליאור ביום שאני אדע שאתה בנאדם אובייקטיבי במידה מועטה אפילו, אני כנראה אחליט להיכנס איתך לדיון כלשהוא בנושא, עד אז אני לא חושב שיש בכך טעם בכלל.
    אני אישית לקחתי את הנושא הזה קצת יותר ברצינות (סתם כי באמת התחשק לבדוק לעומק את הדברים) וכיום אני יש לי את כל המערכות על המסוקים שלי, כולל ה3GX.
    בסופו של דבר בחרתי במע' מסויימת... למה? כי זה מה שהרגיש לי הכי טוב גם על מסוק גדול וגם על מסוק קטן (כשיש מע' לדוגמאת הוי באר שלא יודעות להתמודד עם השינוי בגודל הפיזי)
    אולי אני יודע לכוון ואולי הרבה דברים.... אבל אני יודע מה האצבעות שלי מרגישות ומה אנשים שסומכים על המילה שלי מחפשים לשמוע מהפה שלי---- קוראים לזה כנות!
    אחלה יום שיהיה
    אני לא אובייקטיבי בציוד למסוקים שלי מה לעשות, אני בעל עסק - עם זאת כל העצות שלי לאנשים אחרים אובייקטיביות מאוד מבוססות ניסיון ומנומקות כהלכה.
    יחד עם זאת אני בעל הניסיון הכי גדול עם כל המערכות בהכי הרבה כלים שקיימים בשוק.
    אתה בוחר לא להיכנס איתי לדיון זו בחירה שלך, אך שנינו יודעים למה בחרת להחליף את ה 3GX, ומה היתה דעתך מיד לאחר ההחלפה...
    אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהגעת בנוגע לויבאר, אך מניסיון עם מס׳ לא מבוטל של 450 ו 500ים - היא מתפקדת ללא דופי.
    אין לי שום כוונה להפוך את השרשור לבמת התכתשות בין שנינו (למרות שמשכת את זה לשם בהודעתך) - אך הפוסל במומו פוסל, והכנות שלך היא מאוד סובביקטיבית מסיבה אחת, היא מתאימה לסגנון ההטסה שלך (אגרסיבי וסגור), לראיה שאל את חן צרפתי שמטיס BeastX ותשמע שלסגנון הטיסה המהיר שלו הביסט תפקדה באופן הכי טוב; אולי גם הוא לא אובייקטיבי וכנה...
    אין לי כוונה לכנות אותך לא מקצוען, או לא כנה או שום דבר אחר - אך במקרה דנן האמת היא לחלוטין בעיני המתבונן, והיא לגמרי תלוית סגנון הטסה.
    קח את זה לאן שאתה רוצה - מקווה בשביל שנינו שלמקומות טובים, יש לנו סופ״ש ארוך ביחד עוד כמה ימים...
    יום אביבי ראשון טוב, אובייקטיבי וכנה לך ולכל מטיסי הפלייברלס out there, בכל המערכות!

---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?lisus4

תודה!
    19
    הודה 68 פעמים ב 34 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    אני לא אובייקטיבי בציוד למסוקים שלי מה לעשות, אני בעל עסק - עם זאת כל העצות שלי לאנשים אחרים אובייקטיביות מאוד מבוססות ניסיון ומנומקות כהלכה.
    יחד עם זאת אני בעל הניסיון הכי גדול עם כל המערכות בהכי הרבה כלים שקיימים בשוק.
    אתה בוחר לא להיכנס איתי לדיון זו בחירה שלך, אך שנינו יודעים למה בחרת להחליף את ה 3GX, ומה היתה דעתך מיד לאחר ההחלפה...
    אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהגעת בנוגע לויבאר, אך מניסיון עם מס׳ לא מבוטל של 450 ו 500ים - היא מתפקדת ללא דופי.
    אין לי שום כוונה להפוך את השרשור לבמת התכתשות בין שנינו (למרות שמשכת את זה לשם בהודעתך) - אך הפוסל במומו פוסל, והכנות שלך היא מאוד סובביקטיבית מסיבה אחת, היא מתאימה לסגנון ההטסה שלך (אגרסיבי וסגור), לראיה שאל את חן צרפתי שמטיס BeastX ותשמע שלסגנון הטיסה המהיר שלו הביסט תפקדה באופן הכי טוב; אולי גם הוא לא אובייקטיבי וכנה...
    אין לי כוונה לכנות אותך לא מקצוען, או לא כנה או שום דבר אחר - אך במקרה דנן האמת היא לחלוטין בעיני המתבונן, והיא לגמרי תלוית סגנון הטסה.
    קח את זה לאן שאתה רוצה - מקווה בשביל שנינו שלמקומות טובים, יש לנו סופ״ש ארוך ביחד עוד כמה ימים...
    יום אביבי ראשון טוב, אובייקטיבי וכנה לך ולכל מטיסי הפלייברלס out there, בכל המערכות!

---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?lisus4
    ....וכגאי לנצל את האנרגיה שלכם בטיסות מטורפות בערבה ...אבל...לא מעל הראש שלי .......ולא עם המסוק שלי.........מחכה לראותכם.......מרחוק
    מוטי ואקנין
    [COLOR="Blu
    TREX-700N[/B]

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי שחר לזרוב צפיה בהודעה
    לכל אחת ממערכות הפלייברלס שהוזכרו כאן יש את הייתרונות והחסרונות שלהן.

אני אישית מטיס עם V-BAR בשני המסוקים שלי (אחת מלאה ואחת מיני) וכמו שזה נראה עכשיו - לא אחליף אותן לשום דבר אחר בחיים.
    לפני ה-V-BAR נלחמתי וסבלתי קשות עם ה- GY-750 של פוטאבה. המלצה שלי - אל תתקרב אליה !!!!!!

כמו שאני רואה זאת - יש היום בשוק 3 מערכות פלייברלס מעולות - V-BAR, BEASTX, SKOOKUM. לא תטעה עם אף אחת מהן.
    אין מערכת פלייברלס שזהה לאחרת, לכן - כדי לדעת מה הכי טוב בשבילך ומה מרגיש לך הכי נוח - אתה צריך להטיס כל אחת ואחת מהמערכות האלו.
    רק קח בחשבון שלמערכת פלייברלס שי פרמטרים רבים מאד מאד מאד . . . שאפשר לכוון, כך שבסופו של דבר מה שנוח ומתאים למטיס אחד, לא יתאים ולא יהיה נוח לאחר.

אני אישית לא ניסיתי את ה- BEASTX וגם לא את ה-SKOOKUM. אחרי נסיון מר מאד עם ה-GY750 של פוטאבה החלטתי לא לקחת שום סיכון ולקנות את המערכת הוותיקה ביותר בשוק שמלבד המחיר הגבוהה, שמעתי עליה רק דברים טובים.
    מסיבה זו בלבד - אם מישהו ישאל אותי על איזו מערכת אני ממליץ אני אגיד - V-BAR בלי שום היסוס.
    אבל - וחשוב לי להדגיש, שאין בהמלצה הזו שלי כדי לאמר משהו רע על שתי המערכות האחרות שהזכרתי כאן. תותי קורע למסוקים שלו את הצורה עם ה- SKOOKUM בלי שום בעיה. על ה-BEASTX אני שומע רק דברים טובים גם בארץ וגם על פי דיווחים בחו"ל.

כמו שאמרתי - לכל מערכת יש את הייתרונות והחסרונות שלה.
    מבחינת אמינות - שלושת המערכות אמינות מאד.
    ההבדלים בין המערכות מלבד התחושות בטיסה מתבטאים בין היתר במחיר, בממשק (איך מכוונים את המערכת ובאמצעות איזה מכשיר), בדרך ההתקנה (סנסור נפרד או משולב), בתמיכה של החברות השונות (וכמובן היבואנים לארץ), בפונקציות שקיימות במערכת או בממשק, בפרמטרים שניתן לכוון וכו' וכו' . . . .

מה שלא תבחר - זו תהיה בחירה נבונה ולא תצטער עם אף אחת מהמערכות הללו.
    +10
    בדיוק הטענה שלי.

---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?jc5xaj

תודה!
    94
    הודה 64 פעמים ב 49 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לי נראה שמישהו נהנה פה מההתנגחויות כאן..חלאס..סגרו את הנושא המגעיל הזה שתופס לנו יותר מידי זמן מסך בזמן האחרון.
    מכל מה שנאמר כאן ובשרשורים אחרים ניתן יהיה לגזור תשובות לכל השאלות בנושא מערכות פלייברלס.
    לכו להטיס!!
    נערך לאחרונה על ידי kal1311; 20-03-2012 בשעה 12:39:02.

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי kal1311 צפיה בהודעה
    לי נראה שמישהו נהנה פה מההתנגחויות כאן..חלאס..סגרו את הנושא המגעיל הזה שתופס לנו יותר מידי זמן מסך בזמן האחרון.
    מכל מה שנאמא כאן ובשרשורים אחריןם ניתן יהיה לגזור תשובות לכל השאלות בנוא מערכות פלייברלס.
    לכו להטיס!!
    +1
    ולא לשכוח בשום אופן לא לקנות V-BAR !

23. המשתמשים הבאים אמרו תודה לziki על הודעתו:

guyro (20-03-2012)

תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

התיאור שלך ציקי מזכיר לי את התחושה שלי במעבר מג׳יירו Align GP780 לספרטן של קווארק...
    עם שניהם הגעתי למצב שהם טסים מצויין אבל ההבדל הגדול היה שעם הGP780 זה לקח לי 4-5 חודשים של ניסוי וטעייה, תסכולים ותהייה, ביזבוז של ימי הטסה שלמים על עליות קצרות לאוויר וירידה לכיוון גיין, הזזת הבול על ההורן, לימיטים, ליטופים ותחינות לג׳יירו שייתן לי כבר להטיס ומה לא. בסוף, בסוף, בסוף כבר הכרתי אותו כל כך טוב שהגעתי לתנאים מיטביים במסוק ולכיוונים אופטימליים שהוא טס מצויין לרמה שלי באותו שלב. ואז שמתי ספרטן - עלייה אחת לאוויר לכיוון זנב במצב לא שומר, עלייה נוספת לבדיקת גיין, סה-טו. מאותו הרגע עובד מושלם, ואופי הטיסה שלי בהחלט השתנה מאז מריחופים במקום לטיסות מהירות ברחבי השמיים וגם קצת היפוכים, לא נדרש שום שינוי. עם הGP780 נתקעתי 5 חודשים על ריחופים, פשוט לא נתן לי ביטחון להטיס.
    ואם אפשר לגוון את הדיון לתחום משיק בשביל להכניס קצת חיים בשרשור הזה- מה אתם ממליצים בשידרוג מסוק אליין לפלייברלס- לשים ראש פלייברלס רגיל או ישר לשים ראש DFC? ל500 שלי ההפרש במחירים בין שני הראשים האלו זניח.
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לך ישר לראש DFC.

26. המשתמשים הבאים אמרו תודה לziki על הודעתו:

tomy (23-03-2012)

תודה!
    76
    הודה 133 פעמים ב 102 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    לך ישר לראש DFC.
    הוא מתאים ל 500E/ESP ? הבנתי שצריך לעבור לציר ראשי קצר יותר, האם זהו השינוי היחיד ?

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    יוסי
    SAB Goblin 700
    Futaba 14SG

צוות מישור אדומים

תודה!
    10
    הודה 20 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חלאס !!!
    פלייבר רגיל...פוטאבה-401 על הזנב...וכולנו נחזור להיות חברים טובים...
    מקובל ???
    עוזי.
    נ.ב.
    אז נראה מי באמת מטיס טוב !!!
    נערך לאחרונה על ידי TooLy; 22-03-2012 בשעה 17:49:31.

תודה!
    193
    הודה 325 פעמים ב 164 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי TooLy צפיה בהודעה
    חלאס !!!
    פלייבר רגיל...פוטאבה-401 על הזנב...וכולנו נחזור להיות חברים טובים...
    מקובל ???
    עוזי.
    נ.ב.
    אז נראה מי באמת מטיס טוב !!!
    1++
    מוטי ברטוב
    הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
    שלט פוטאבה 8FG - סקירה
    Goblin570 3 Blades
    Goblin380
    "די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"

תודה!
    134
    הודה 50 פעמים ב 47 הודעות
    כניסות לבלוג
    5
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי bartovmoti צפיה בהודעה
    1++
    +1

תודה!
    18
    הודה 74 פעמים ב 58 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כל הזמן "בכל זאת גרמנים"
    זה ממש מצחיק אותי, במיוחד ברכבים , אנשים כל כך בטוחים שאיכות גרמנית זה הטופ
    כניראה שלא היה להם אף פעם פולקסווגן או מותג גרמני אחר , אחרת הייתם מקללים את היום...

בברכת "שלא יפול לך החלון"
    תומר

TBS Discovery Naza
    Multiplex Fun Cub
    VMar RV-4
    Axial SCX10 Jeep Rubicon
    Baja 5B SS
    Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF

Once upon a time:
    TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

על מה אתה עושים +1 ?
    אם תבדקו כמה עלה ג'ירו 401 בתקופה שיצא לשוק תגלו שהיה מדובר בג'ירו הטוב ביותר בזמנו ומחירו היה שקול למחיר מערכת פלייברלס טובה של היום.
    אבל בכל זאת אנשים היו רוכשים אותו (למרות מחירו) משום שהיה נחשב לאחד הטובים והאמינים.
    תחשבו קצת לפני ה +1 או לפני שאתם רוכשים מערכת פלייברלס

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •