משהו קצת אחר... בניית Rogallo - גלשן אוויר ממונע
בוגל לא הבנתי כל כך מדבריך - האם לדעתך אכן הגדלת זווית המנוע עוד יותר למטה צפויה לדעתך לתרום לפיתרון הרמת האף של הגונדולה..? אני אוסיף מייצב גובה אנכי לגונדולה, זה רעיון טוב ואכן יש לי כזה מיותר של מסוק 500. אבל אני לא רוצה שהניהוג יהיה בעזרתו כי הרעיון הוא כלי שמנוהג נטו ע״י הסטת מרכז הכובד, לבנות כלי שמנווט באמצעות הגאים זה הרבה יותר פשוט (יש הרבה דוגמאות כאלו ברשת).
לגבי הוספת תמיכה- יש לי מוט ספייר מפיברגלס של מוט התמיכה המרכזי האחורי, בהמשך אם אראה שיש צורך אנסה להוסיף אותו, או בצמוד לנוכחי (כך שיהיה מוט כפול מאחורה) או איפהשהוא באמצע בין המוט הרוחבי הקדמי לאחורי. אני מעדיף כרגע להוסיף מינימום של תוספות ותמיכות כדי להשאיר פרקטית את הכלי קל לפירוק / הרכבה ולתובלה. כל תוספת של תומכים תחייב קונסטרוקציות מתאימות ותעשה את תהליך הפירוק וההרכבה מסובך יותר. זה לא בלתי אפשרי, אבל בשלב הנוכחי אני מעדיף לנסות בלי.
לגבי תוכניות אני יכול לפרסם כבר עכשיו תוכניות של הגונדולה אבל העבודה המורכבת יותר הייתה הפתרונות הקטנים של חיבור הגונדולה לעפיפון כולל כל מיני אילתורים שעשיתי והמצאתי, הגונדולה עצמה הייתה החלק הפשוט יחסית
נערך לאחרונה על ידי Friman; 26-01-2013 בשעה 10:48:37.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9