ממה שהבנתי, פרופלורים גדולים יותר מגבירים ויברציות
ממה שהבנתי, פרופלורים גדולים יותר מגבירים ויברציות
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
תעלה תמונה של איך בדיוק מחוברת המצלמה. משהו שם כנראה לא נכון. (אגב, איזה דגם בדיוק ב 808? יש כמה גירסאות ועדשות, ויש הבדל בינהם)
המצלמה הזו אמנם פשוטה אבל נטולת ג'לו יחסית. שמתי אותה בכמה קומבינציות,
כשהמשותף לכולם הוא שהיא יושבת על הפלטה התחתונה או העליונה של הF450
בלי יותר מידי מזרונים, אטמי אוזניים ושאר מרעין בישין, אלא פשוט דו"צ, או מבודד-קשיח
שעליו מודבק סרט הדו"צ ועליו נחה המצלמה (בלי קשירות ש"עוטפות" את המצלמה. אלו רק מוסיפים להעברת הויברציות)
והתוצאה די טובה
נערך לאחרונה על ידי ichen78; 27-06-2013 בשעה 19:34:54.
Friman (27-06-2013)
אני גם משתמש בגמפן מהסיני ...,לא הכי אחי ...,אבל אצלי זה לא אישו.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
תודה איציק
שמתי קודם תמונה...
אולי משהו בהגדרות שלי למצלמה לא נכון?
בכל אופן המשותף אצלי, ושונה מאצלך, זה שאף פעם לא מיתקנתי את המצלמה ישירות לפלטה התחתונה למגש הייעודי שלה, או במרכז חזית הפלטה העליונה. עשיתי נסיונות עם גימבל עץ מבנייה עצמית שמוקם מתחת לרחפן, וכעת ממותקנת ישירות לגוף (על מזרן אטמי אזניים) בנקודת החיבור של הגוף לזרוע הימנית הקדמית.
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
כן, ראיתי את התמונה.
מיקמת את המצלמה על הזרוע, קרוב לפרופ, וגם הבסיס שלה אם אני רואה נכון, לא בדיוק "יושב" כהוגן, ואף חורג מגבולות הזרוע.
הזרוע עצמה, מטבע הדברים, מכילה יותר ויברציות, והקירבה לפרופלור כנראה לא תורמת לאיכות לתמונה.
נסה למקם אותה על פלטות הבסיס כשהיא יושבת בצורה מלאה, עם סקוצ' דו"צ, בלי גומיות עוטפות, ואני מניח שתראה את ההבדל.
(כמו מצלמת הFPV שלך לדוגמא, או בפלטה מתחת)
נערך לאחרונה על ידי ichen78; 27-06-2013 בשעה 20:11:54.
Friman (27-06-2013)
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
רחפן למכירה: http://www.efly.co.il/forums/showthr...586#post442586
my new YouTube chanelhttp://www.youtube.com/user/Tav317
באסה, כנראה הלך אחד הבקרים. לא הצלחתי לעלות היום לבדיקה.
עריכה: לא הלך כלום, התנתק אחד החוטים בחיבור למנוע. הלחמתי ועכשיו הכל עובד. יופי.
אולי בצהריים או מחר אעשה בדיקה קצרה בפארק מאחורי הבית.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 28-06-2013 בשעה 11:36:28.
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
טוב, מיתקון המצלמה על המגש הייעודי לה בקידמת הרחפן הביא לשיפור מסויים, אבל עדיין נותר מעט ג׳לי.
מה שכן העלים את הג׳לי כמעט לגמרי (אם לא לחלוטין; אני מתנסח בזהירות..) היה מיקום ״מזרן האטמים״ שעליו יושבת המצלמה, על הסוללה. מוזר לי, זה כיוון לבדיקה שהשארתי כאופציה אחרונה (בעיקר כי חששתי שבגלל הפרופים לא יראו כלום), והנה, זה עובד. אני מכיר את זה מהצד השני מעולם המסוקים, כמה פעמים צריך להגיד ״תחליף דו״צ!״, ועדיין אנשים בהלם מזה שבסוף זה מה שב90% מהמקרים פותר גליצ׳ים בפלייברלס.
עשיתי את טיסת המבחן בחצר שלי אז את הסרטון אני לא אעלה לפה, אין שום דבר מעניין חוץ מהזאטוט שלי שמתלהב כמו ילד בן שלוש (טוב, הוא בן שלוש). כשייצא לי לצלם בטיסה קצת יותר מעניינת, אעלה סרטון.
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9